"Amber" για κάθε στιγμή της ημέρας

Με ανανεωμένες γευστικές προτάσεις μας υποδέχεται το κομψό all day στέκι στην καρδιά της πόλης.

amber

Βρήκε γρήγορα τη θέση του στον αθηναϊκό χάρτη εξόδου το κομψό all day εστιατόριο "Amber" όπου τις γεύσεις επιμελείται ο executive chef Βασίλης Τζίμας. Οι πιο πρωινοί τύποι θα βρουν για παράδειγμα εκλεκτό καφέ, τσάι και πολλές συνταγές με αυγά για ένα νόστιμο brunch, ενώ από εκεί και πέρα ο κατάλογος επιφυλάσσει κι άλλα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Μοσχαρίσιο καρπάτσιο με κουκουνάρι, λιαστή ντομάτα και παρμεζάνα, αλλιώτικη burrata με culis παντζαριού και πίκλες καρυδιού, καπνιστός σολομός με σαλάτα καβουριού, φινόκιο και αβοκάντο φιγουράρουν ανάμεσα στα ορεκτικά, προετοιμάζοντας το έδαφος για προτάσεις σε pasta όπως το κριθαρότο με τοπιναμπούρ και pesto φιστικιού, αλλά και επιλεγμένες κοπές κρεατικών Black Angus. Η όμορφη μπάρα συντονίζεται στην κεφάτη ατμόσφαιρα του χώρου με καλοδιαλεγμένα κρασιά και κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Amber Athens

Κολοκοτρώνη 38-40 & Λεωχάρους, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.