Τέχνη και γεύση στο «TwentyOne»

Μια εικαστική παρέμβαση που δεν πρέπει να χάσετε θα μείνει για λίγες μέρες ακόμη στο φιλότεχνο εστιατόριο της Κηφισιάς. Τροφή για το μάτι και ωραία πιάτα στο τραπέζι.

Τέχνη και γεύση στο «TwentyOne»

Είναι πολύ ξεχωριστή η αίσθηση να τρως σ' ένα καλό εστιατόριο περικυκλωμένος από τέχνη, ανεβαίνει πολύ η εμπειρία. Γι αυτό σας προτείνω να μην χάσετε την ευκαιρία να φάτε στο «TwentyOne» επειδή μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου θα παρουσιάζεται στο χώρο του το εικαστικό δρώμενο Spaghetto, A Νice Pair.

Εκεί λοιπόν θα θαυμάσετε τα πολύ πρωτότυπα έργα των The Callas (Lakis & Aris Ionas) επιτοίχια υφαντά κεντήματα σηλαδή με υπέροχα ψυχεδελικά μοτίβα να συνομιλούν με τα έργα της Ολγας Μηλιαρέση-Φωκά σαν τους φοίνικες – έναν από νέον, κι έναν ακόμα χρυσό από 70s κατοικία του Hollywood που είχαν μπει εν είδη χριστουγεννιάτικων δέντρων τις γιορτές. Δεν θα΄ταν άσχημη ιδέα να παραταθει λίγες μέρες ακόμη αυτή η πολύ ατμοσφαιρική εγκατάσταση που επιμελήθηκε η αρχιτέκτων Δέσποινα Δαμάσκου.

Τέχνη και γεύση στο «TwentyOne» - εικόνα 1

Εν τω μεταξύ η κουζίνα του «TwentyOne» είναι προσεγμένη και νόστιμη και παίζει σε διαφορετικά ταμπλώ. Από τη μια με ιδέες κλασσικές σαν το γευστικότατο καρπάτσιο με ρόκα και παρμεζάνα, τα φρέσκα νιόκι σε απαλή comfort εκδοχή με κρέμα κατσικίσιου τυριού με σύκα και πεκορίνο τρούφας ή το ωραίο αρνάκι με σάλτσα από θυμάρι και μέλι με κρέμα μελιτζάνας και πατάτες. Από την άλλη εξωτισμούς σαν βασιλικό καβούρι με την χαρακτηριστική του γεύση υπογραμμισμένη με σάλτσα από τρούφα και yuzu η το δημοφιλές φιλέτοblack cod με miso μαύρο ρύζι και σάλτσα πορτοκαλιού. Στα οπωσδήποτε βάλτε την post- modern μπουγάτσα με εντυπωσιακά μαξιλαράκια ζύμης και κρέμα κανέλας.

Περισσότερες πληροφορίες

Twenty One Restaurant

(ξεν. «Τwenty Οne») Κολοκοτρώνη 21 & Μυκόνου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.