Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή;

Το «B&E Goulandris Restaurant Cafe» είναι το πιο καινούργιο κομμάτι που βρήκε τη θέση του στο γοητευτικό παζλ του νέου μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι.

Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή;

Το «B&E Goulandris Restaurant Cafe» είναι το πιο καινούργιο κομμάτι που βρήκε τη θέση του στο γοητευτικό παζλ του νέου μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι. Με τη σφραγίδα του επίσης παγκρατιώτικου «Ohh Boy» και τον γνωστό σεφ Ανδρέα Λαγό στην επιμέλεια της κουζίνας ξεκινά τη δράση του από νωρίς το πρωί σε σκηνικό που θυμίζει κομψό urban garden, με υγιεινούς χυμούς, smoothies και ιδέες για πρωινό και προσεγμένο snacking που περιλαμβάνουν από πόριτζ με γάλα αμυγδάλου, κακάο, μπανάνα και σπόρους chia ή ομελέτα με ασπράδια, κέιλ, καλαμπόκι, σπαράγγια και ψητή γαλοπούλα μέχρι wraps ολικής άλεσης με ψητή μελιτζάνα, κρέμα αβοκάντο, φαγόπυρο, ρεβίθια και ντοματίνια αλλά και αλμυρές τάρτες, κις και γλυκά ημέρας.

Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή; - εικόνα 1

Για όσους πεινούν παραπάνω δεν λείπουν οι σαλάτες και τα κύρια πιάτα με μοντέρνο μεσογειακό χρώμα σαν το ριζότο με ψητά σπαράγγια, αβγό ποσέ και προσούτο ή τη μοσχαρίσια ταλιάτα που σερβίρεται με πουρέ καλαμποκιού. Σημειώστε ότι ακολουθεί το ωράριο του μουσείου οπότε θα το βρείτε ανοικτό Τρίτη-Κυριακή 10 π.μ.-6 μ.μ. και την Παρασκευή έως 10 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

B & E Goulandris Restaurant Cafe

Ερατοσθένους 13 (Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ιδρύματος Γουλανδρή), Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.