Meet «Jimmy’s Fish & the sushi tavern»

Μια νέα γευστική πρόταση διπλής θαλασσινής κατεύθυνσης στο Μικρολίμανο.

Meet «Jimmy’s Fish & the sushi tavern»

Μια νέα γευστική πρόταση διπλής θαλασσινής κατεύθυνσης στο Μικρολίμανο.

Meet «Jimmy’s Fish & the sushi tavern» - εικόνα 1

«Jimmy’s fish & the sushi tavern». Σαν όνομα μπάντας ακούγεται. Τι παίζει; Ψάρι, και μάλιστα με δύο τρόπους. Ο νέος αυτός «διπλός» χώρος, που ξεκινάει την M. Πέμπτη 9/4 στην Ακτή Κουμουνδούρου κινείται στο στιλ της κλασικής θαλασσινής κουζίνας του προγενέστερου και πολύ γνωστού στο Μικρολίμανο «Jimmy & the fish», έχει όμως και σούσι, ακριβώς δίπλα, προσθέτοντας μαζί του στο concept ολίγον από χαβανέζικο Περλ Χάρμπορ. Οπότε έχεις ψητό ψάρι, θαλασσινές μακαρονάδες και ναυτικούς κόμπους από τη μία, ρολάκια και αυτοκράτορα Χιροχίτο από την άλλη. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το επισκεφτούμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Jimmy’s Fish

Ακτή Κουμουνδούρου 46, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.