Άμα Λάχει

Περνώντας την αυλόπορτα και κατεβαίνοντας τα σκαλιά από την Καλλιδρομίου, σε τυλίγει η αύρα της πλακόστρωτης αυλής με τις λεμονιές, τις μπουκαμβίλιες και τα γεράνια. Το «Άμα Λάχει», το οποίο στεγάζεται σε ένα παλιό δημοτικό σχολείο των Εξαρχείων, κρατάει χαρακτήρα «γειτονιάς» και τέμπο ελληνικό στην κουζίνα του. Στον κατάλογό του θα συναντήσετε πληθώρα από μεζεδάκια, κρεατικά και θαλασσινά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €22

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Delivery με θέμα: Ελληνική βραδιά γεμάτη νοστιμιά

10 αγαπημένα στέκια από το κέντρο της πόλης ως τα βόρεια και τα νότια προάστια μας ανοίγουν την όρεξη για σπιτικά τραπέζια φορτωμένα με προχωρημένους ελληνικούς μεζέδες, εκλεκτά μαγειρευτά αλλά και σπέσιαλ κρητικές γεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2020

Μαθήματα νοστιμιάς στο «Άμα Λάχει»

Το παλιό σχολείο της Καλλιδρομίου έχει αντικαταστήσει το μαυροπίνακα με την κουζίνα και διδάσκει το αλφαβητάρι των ελληνικών γεύσεων, καρυκευμένων με μεράκι κι εφευρετικότητα.

Το Refugee Food Festival στρώνει διαπολιτισμικό τραπέζι

Είναι η δεύτερη χρονιά που γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων δανείζουν την κουζίνα τους σε πρόσφυγες σεφ στήνοντας ένα νόστιμο τοπίο ανταλλαγής και μοιράσματος.

12 βόλτες στην Αθήνα για να πιάσεις την άνοιξη

Μια ντουζίνα ιδέες με βόλτες, εκδρομές, ποτά, υπαίθρια τέχνη, μεζέδες, συναυλίες, πεζόδρομους και πάρκα σάς περιμένουν παρακάτω. Enjoy!

Πώς τα μεζεδοπωλεία επανεφευρίσκουν τον εαυτό τους

Ένα concept ταυτισμένο με το γευστικό DNA μας, το μεζεδοπωλείο, ανανεώνεται, ρίχνει το βάρος στον κατάλογό του και ψάχνεται ξανασερβίροντας παράδοση σε νέο πακέτο και υιοθετώντας ακομπλεξάριστα πιο γκουρμέ και ποιοτικά μονοπάτια.

6 πάσες στο τερέν του μεζέ

Πιάσε το mood των φίλων και της μοιρασιάς, της στεριάς και της θάλασσας, του τσίπουρου και του κρασιού κάνοντας μια στάση…

Στην αυλή του «Άμα Λάχει»

Περνώντας την αυλόπορτα και κατεβαίνοντας τα σκαλιά από την Καλλιδρομίου, σε τυλίγει η αύρα της πλακόστρωτης αυλής με τις λεμονιές, τις μπουκαμβίλιες και τα γεράνια.