Fifty Fish

Πρωτότυπα παραδοσιακή ψαροταβέρνα που ξεχωρίζει


Mπορεί το «Fifty Fish» να διανύει μόλις το δεύτερο χρόνο λειτουργίας του στο επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου, ωστόσο έχει κιόλας προκαλέσει αίσθηση στο χώρο της ποιοτικής θαλασσινής κουζίνας, σε όλα τα βόρεια προάστια και όχι μόνο. Δυνατό του σημείο το φρέσκο ψάρι, που έρχεται σπαρπαριστό από την Εύβοια, τη Χαλκίδα, τη Σκύρο, τη Σίφνο και την Ελαφόνησο και που μπορείτε να το απολαύσετε όπως επιθυμείτε. Άψογα ψημένο στη σχάρα, μαγειρεμένο και βαθιά νόστιμο με πολλούς τρόπους αλλά και με την αξεπέραστη, ατόφια γεύση ενός carpaccio ή tartare.

Αρκεί επίσης μια ματιά στο μενού και στα πιάτα ημέρας, που αναγράφονται στο μαυροπίνακα, για να αντιληφθείτε πως οι προχωρημένοι θαλασσινοί μεζέδες (όπως λ.χ. το αλμυρό cheesecake καπνιστού σολομού), που συνυπάρχουν αρμονικά με τα παραδοσιακά θαλασσινά (π.χ. χταποδάκι στη σχάρα ή ξιδάτο), είναι ακόμη ένα πολύ δυνατό «χαρτί» του μαγαζιού, ενώ ο μαγικός συνδυασμός που κάνουν τα θαλασσινά με τα ζυμαρικά εκφράζεται με εξαιρετικές προτάσεις, όπως το signature γιουβέτσι γαρίδας με λιωμένη φέτα και ντοματίνια και η πάστα Fifty Fish, με καραβίδες και φιλετάκια φρέσκου σολομού σε σάλτσα ούζου.

Tip: Tα όστρακά σας, εκτός από ωμά, μπορείτε να τα ζητήσετε και αχνιστά ή σαγανάκι, για να τα συνοδεύσετε με κάποια από τις δεκάδες ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων που υπάρχουν για τους λάτρεις του είδους.

Ο χάρτης

Αγ. Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι

Τηλ. 2106300026

Site: fiftyfish.gr

Facebook: https://www.facebook.com/fiftyfish/


Τα εστιατόρια