Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

Με δυνατή υπογραφή


Ηταν να μην αποφασίσει ο μετρ του ψαριού Γιώργος Παπαϊωάννου να απλώσει τα δίχτυα του στα όλο και πιο δημοφιλή νερά της προσιτής ψαροφαγίας. Από την πρώτη στιγμή το concept «Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου» δελέασε τους καλοφαγάδες της πόλης, από το κατάστημα-ναυαρχίδα της Γλυφάδας, που λειτουργεί ανακαινισμένο και μεγαλύτερο, μέχρι το ζεστό μαγαζί του Κολωνακίου, εκείνο της Νέας Ερυθραίας αλλά και το πιο καινούργιο στο Χαλάνδρι. Ραχοκοκαλιά του μενού σε όλα τα «Μπαρμπουνάκια» είναι ασφαλώς τα κάθε λογής μικρόψαρα και θαλασσινά, πάντα ολόφρεσκα και νόστιμα: παστά, μαρινάτα, αχνιστά, ψητά και τηγανητά ψαράκια, όπως μπαρμπουνάκια, κοτσομουρίτσες και μπακαλιαράκια, ζουμερά μύδια σαγανάκι αλλά και πολλά όστρακα, καβούρια, θράψαλα, καλαμάρια κι ένα χταπόδι-όνειρο, που μοσχοβολάει θάλασσα.

Κάντε focus και σε κάποιες πιο σπέσιαλ προτάσεις της κουζίνας, όπως τα φύκια wakame, η σουπιά στα κάρβουνα με λαδολέμονο και φρέσκια ρίγανη, η ταλιάτα τόνου με λάδι τρούφας κι ένα κριθαράκι με μύδια που καίει καρδιές. Ανάλογα με την ημέρα, δεν αποκλείεται να πετύχετε και κάποιο μεγάλο ψάρι. Φιλικές τιμές, ζεστή εξυπηρέτηση και στα επιδόρπια σιμιγδαλένιος χαλβάς και πανακότα.

Tip: Ακόμη ένα «Μπαρμπουνάκι» ετοιμάζεται πολύ σύντομα να ανοίξει τις πόρτες του, αυτήν τη φορά στη Μητροπόλεως, στην καρδιά της πόλης.

Ο χάρτης

Λυκούργου 6 & Αγ. Βαρβάρας 66, Χαλάνδρι

Τηλ. 2106749999


Χάρητος 39Β, Κολωνάκι

Τηλ. 2107242717


Πατρ. Ιωακείμ & Πατρ. Γρηγορίου, Ν. Ερυθραία

Τηλ. 2108070300


Αγγέλου Μεταξά 48, Γλυφάδα

Τηλ. 2109680651

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/barbounaki/


Τα εστιατόρια