Ψάρια ημέρας και signature σπεσιαλιτέ δίνουν τη γευστική ταυτότητα στο κομψό και ατμοσφαιρικό εστιατόριο που έφερε αιγαιοπελαγίτικο αέρα στο Γκάζι πριν από λίγα χρόνια, έχει όμως αποκτήσει τέτοια πατίνα στις συνήθειες της πόλης, που μοιάζει σαν να ήταν από πάντα εκεί. Άγκυρά του στα γούστα μας είναι το μεράκι, που πρωταγωνιστεί τόσο στη διακόσμηση, με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες να δίνουν τόνο νοσταλγίας, όσο και στην κουζίνα του Σαντορινιού ιδιοκτήτη Αρτέμη Δαρζέντα, όπου η φρέσκια, ελληνική πρώτη ύλη έχει τον πρώτο λόγο.
Τα μπαρμπουνάκια απ’ την Ικαρία αποτελούν σήμα κατατεθέν έτσι που απλώνονται φιλεταρισμένα στη διάσημη μπαρμπουνομακαρονάδα του, ενώ τόσο το καρπάτσιο λαβράκι με πιπεριά Φλωρίνης, κόλιαντρο κι αγγούρι όσο και η μυρωδάτη σάλτσα από αχινό, πάνω στο φρέσκο ψάρι ημέρας, είναι γεύσεις που μας κάνουν να επιστρέφουμε ξανά και ξανά σ’ αυτό το value for money στέκι.
Tip: Για πιο σπιτική, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, ζητήστε να σας περιποιηθούν στην άνετη μαρμάρινη ροτόντα και προσθέστε στη γευστική εμπειρία σας μια επιπλέον νότα νοσταλγίας.