Varoulko Seaside

Δημιουργική ψαροφαγία με πολλά πρόσωπα

 


Aκόμη ένας Χρυσός Σκούφος στολίζει τους τοίχους του «Varoulko Seaside», το οποίο ατενίζει τα ιστιοπλοϊκά της Μαρίνας Μικρολίμανου. Η εμπνευσμένη θαλασ­σινή κουζίνα που ο εμβληματικός σεφ Λευτέρης Λαζάρου ενορχηστρώνει με τη συμβολή του ταλαντούχου Γιάννη Παρίκου και της έμπειρης ομάδας τους συναρπάζει κι έχει διαφορετικές πτυχές, τις οποίες αξίζει να γνωρίσετε. Στο νέο σαρακοστιανό μενού που τρέχει αυτές τις ημέρες θα απολαύσετε, ανάμεσα σε άλλα, λαχανοντολμά με κιμά καραβίδας, αγκινάρες αλά πολίτα με κυδώνια, όπως κι ένα υπέροχο λαχανόρυζο με πράσο και γαρίδες κρασάτες.

Αν επιθυμείτε ένα μεσημεριανό γεύμα δίπλα στη θάλασσα, τι καλύτερο από τη βελούδινη ταραμοσαλάτα, την ψαρόσουπα με τα αιγαιοπελαγίτικα πετρόψαρα, την αχνιστή πεσκανδρίτσα, την αξεπέραστη ροφομακαρονάδα και τα υπόλοιπα διαμαντάκια που θα βρείτε στον value for money κατάλογο; Τα αρίστης ποιότητας θαλασσινά και ψάρια ημέρας έχουν, φυσικά, πρωταγωνιστικό ρόλο, μεσημέρι-βράδυ, στο «Varoulko Seaside» και βρίσκουν το δρόμο τους για το τραπέζι σας είτε στην πιο δωρική εκδοχή που εξασφαλίζει η τέλεια σχάρα είτε ως μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Σε κάθε περίπτωση τα εξαιρετικά επιδόρπια του Θοδωρή Μωυσίδη, όπως το κορυφαίο «μήλο» με cremeux λευκής σοκολάτας, mousseline καρυδιού, μαρμελάδα καρότου και παγωτό αρμπαρόριζα, επισφραγίζουν την εμπειρία με τον πιο όμορφο τρόπο.

Tip: Ο πολυεπίπεδος χώρος του «Varoulko Seaside» προσφέρει τη δυνατότητα για κάθε είδους εκδηλώσεις και private events στις ευρύχωρες σάλες του, με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Ο χάρτης

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56

Τηλ. 210/5228400

Site: http://varoulko.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/varoulkorestaurant/


Τα εστιατόρια