Άδολο

Θαλασσοφαγία αξιώσεων


Tο πιο καινούργιο «αδερφάκι» των «Ψαράδων» και του «Lazaros 1971», αν και βρίσκεται μακριά από τη θάλασσα, μπήκε αμέσως στο στόχαστρο των fish lovers προτείνοντας μια μοντέρνα ψαροφαγία αξιώσεων, με επικεφαλής της κουζίνας τον δημιουργικό σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Η εντυπωσιακή χτιστή ψαριέρα δίπλα στο μπαρ φορτώνεται με πρώτης ποιότητας ψάρια και θαλασσινά και μας προϊδεάζει για βαθιά βουτιά σε ένα συναρπαστικό θαλασσινό ρεπερτόριο με το χαρακτηριστικό αποτύπωμα του σεφ. Μοναδικά τα ταρτάρ, τα σεβίτσε και τα τιραντίτο του, ολόφρεσκα και με ιωδιούχα φρεσκάδα τα όστρακα, όπως τα αχνιστά μύδια με μυρωδικά και λουίζα, ενώ η σκουμπροσαλάτα με μανιτάρια, το σαγανάκι πεσκανδρίτσας στο φούρνο και η πρασοτηγανιά με κύβους ξιφία είναι από τις προτάσεις που εκπλήσσουν ευχάριστα. Υπέροχα γλυκά καθώς και πάνω από εκατό ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, οι τριάντα εκ των οποίων σερβίρονται σε ποτήρι, χωρίς να λείπουν ούζα, τσίπουρα και αποστάγματα αλλά και κοκτέιλ με ελληνικό χρώμα.

Tip: Η δυνατότητα να σας ετοιμάσουν το ψάρι που θα διαλέξετε με τη συνταγή της αρεσκείας σας –από αχνιστό και φρικασέ μέχρι πλακί και στιφάδο– είναι σπέσιαλ απόλαυση, που αξίζει να προτιμήσετε.

Ο χάρτης

Ελαιών & Εχίνου 1, Ν. Κηφισιά

Τηλ. 2106205015

Site: http://www.adolo-restaurant.gr

Facebook: https://www.facebook.com/adoloresto/photos/a.576087682783713/589683544757460/?type=1&theater


Τα εστιατόρια