Γαριδάδικο

Ένα μυστικό θαλασσινών γεύσεων στο Χαλάνδρι... αποκαλύπτεται!


Mε μίνιμαλ διάκοσμο, διάθεση άκρως θαλασσινή, ειδίκευση που μαρτυράει ο τίτλος αλλά και ποικιλία που μοσχοβολάει ανοιχτό πέλαγος, αυτό το μικρό-αλλά-μέγα στέκι ψαροφαγίας έχει εδραιώσει τη θέση του στη ρεστο-πιάτσα του Χαλανδρίου. Συνδυά­ζει την οικειότητα του soulfood με τη φρεσκάδα της περιπετειώδους κουζίνας αλλά και τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. Με κέντρο αναφοράς την ελληνική κουζίνα και τις λαχταριστές συνταγές, ολόφρεσκα ψάρια, όστρακα, θαλασσινά και γευστικά κυρίως πιάτα συνδυάζονται με ευφάνταστα και δημιουργικά πιάτα ορεκτικών.

Οικοδέσποινα αυτού του casual και ανοιχτόκαρδου στεκιού η πάντα χαμογελαστή Κατερίνα, σας υποδέχεται με ζεστή διάθεση, μετατρέποντας το χώρο σε φιλόξενο λιμάνι. Όλα ξεκινούν με γευστικούς μεζέδες, όπως η αγαπημένη signature ρεγγοσαλάτα, για να ακολουθήσουν κριθαρότα, λινγκουίνι και ριζότι που κολυμπούν παρέα με μαλάκια. Χειροποίητες αλοιφές-ποίημα δίνουν ρέστα με την αψάδα τους, ενώ μικρά ψαράκια σεντράρονται στη μέση για παιχνίδι παρεΐστικο. Πιάτα όπως το ριζότο σουπιάς με το μελάνι της, το φιλέτο λαβράκι και η τσιπούρα σχάρας προσδίδουν εστιατορική νότα στο μενού.

Tip: Η κουζίνα ετοιμάζει φρέσκα μεγάλα ψάρια κατά παραγγελία, αλλά ακόμη και αν αμελήσετε να κλείσετε τα δικά σας από νωρίς, ρωτήστε για την ψαριά της ημέρας.

Ο χάρτης

Ζαλοκώστα 3, Χαλάνδρι

Τηλ. 2106833388

Site: garidadiko.gr

Facebook: https://www.facebook.com/garidadiko/


Τα εστιατόρια