Σαρδελάκι...με θέα

Ανανεωμένο... και απαράλλαχτο!


Ενα από τα πιο cool στέκια ψαροφαγίας στην όλο και πιο ανεβασμένη πιάτσα της Βουλιαγμένης, το άνετο και ηλιόλουστο «Σαρδελάκι... με Θέα», ­αναβάθμισε την ακαταμάχητη γοητεία του με μια ­κίνηση-ματ, που έκανε την καλοκαιρινή βεράντα all season επιλογή. Μεγάλες τζαμαρίες αγκάλιασαν το deck, αφήνοντας «την ψύχρα» στα εκτός της απεριόριστης θέας στη Βουλιαγμένη, ενώ η αρχιτεκτονική αναβάθμιση εμπλούτισε τη σάλα με μια εντυπωσιακή ψαριέρα στην είσοδο, που απλώνει μπρος στον επισκέπτη όλο το μενού σπαρταριστό.

Από το διάσημο σαρδελάκι στα κάρβουνα και το γαύρο, που πρωταγωνιστεί στο τηγάνι του μαγαζιού, μέχρι τα ελληνικά καβούρια και τις καραβίδες ή τα βασιλικά καβουροπόδαρα, όλα τα signature θαλασσινά του μαγαζιού βρίσκονται εκεί, εμπλουτισμένα όμως και με νέες επιλογές, που σπρώχνουν ακόμη πιο πάνω τον ήδη ανεβασμένο πήχη. Το μπαρ με τα ολόφρεσκα μύδια, τις γυαλιστερές, τα στρείδια, τα κυδώνια και τα υπόλοιπα όστρακα παραμένει επιβλητικό, ενώ η κουζίνα έχει εμπλουτιστεί με σπεσιαλιτέ που υπογραμμίζουν ένα γενικότερο upgrade του χώρου, χωρίς όμως να έχει χαθεί ούτε λέπι από τη χαλαρή και οικεία φιλοσοφία του.

Tip: Η off menu επιλογή για μεγάλο ψάρι κατά παραγγελία έχει εμπλουτιστεί πλέον και με πληθωρικές αστακομακαρονάδες, που ετοιμάζονται sur mesure… οπότε προγραμματιστείτε δεόντως!

Ο χάρτης

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Βουλιαγμένη

Τηλ. 2109670913

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/sardelakimethea/


Τα εστιατόρια