Mε τη Σαρακοστή ενόψει, το μυαλό πηγαίνει σε οστρακοειδή και θαλασσινά· και αν υπάρχει ένα στέκι στο κέντρο της πόλης που ανεβάζει τα καλούδια της θάλασσας σε άλλο επίπεδο, αυτό είναι το κρυμμένο μεν, κοινό μυστικό των ψαγμένων ψαροφάγων δε «Αιόλου 68», στην ατμοσφαιρική Στοά Δημητρακοπούλου. Το ιντελεκτουέλ, fun και συνάμα αυθεντικό ψαροεστιατόριο που έχουν δημιουργήσει ο Βασίλης Ακρίβος («Ψάριστον»), ο Άγγελος Φραντζής του «Bar.B.Q.» και ο οινολόγος Γιώργος Ταρνάρης έχει ανανεώσει το μενού του τόσο καλλιτεχνικά όσο και γευστικά. Πιάνουμε θέση κάτω από τις καλαμωτές και τα φωτιστικά με κοπάδια από λευκά ψαράκια, που έχουν νησιώτικη χάρη, και κάνουμε focus σε ό,τι φρέσκο βγάζει η θάλασσα: από όστρακα, ζυμαρικά και παέγια μέχρι άψογα τηγανητά ψαράκια, σασίμι και φευγάτους, signé συνδυασμούς με βάση εκλεκτά ψάρια.
Tip: Τα πειραγμένα αλίπαστα, ωμά και καπνιστά αλλά και η περίφημη μπουγιαμπέσα είναι διαχρονικά must.