H μοντέρνα σάλα με τα μεγάλα παρεΐστικα τραπέζια, το γρανιτένιο πάσο της ανοιχτής κουζίνας, όπου μπορείς επίσης να φας, και η ελληνική έντεχνη κι ελαφρολαϊκή μουσική φτιάχνουν ατμόσφαιρα, σε ένα εστιατόριο όπου η θαλασσινή κουζίνα σερβίρεται με fun και φαντασία. Τα φρέσκα ψάρια που θα διαλέξετε από τη μαρμάρινη ψαριέρα αναδεικνύονται υπέροχα σε head-to-tail παρασκευές, με ένα τμήμα τους να σερβίρεται π.χ. ωμό, ένα ψητό κι ένα σε κριθαρότο. Το μενού που επιμελείται ο εξαιρετικός σεφ Γιάννης Στανίτσας περιλαμβάνει signature σπεσιαλιτέ, όπως η μους από λευκό ταραμά, η σκορπίνα κριθαρότο και ο μπακαλιάρος φρικασέ. Από τα νέα πιάτα δώστε βάση στο φιλέτο σφυρίδας με αγιορείτικη σάλτσα, στους λουκουμάδες γαρίδας και στον μπακαλιάρο σε φύλλα ρυζιού με σάλτσα yuzu – και αφήστε χώρο για τα γλυκά-έκπληξη.
Tip: Τα ολόφρεσκα ψάρια ημέρας έρχονται από τις Κυκλάδες, το Βόρειο Αιγαίο και το Γαλαξίδι.
Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο
Τηλ. 2102723000
Facebook: https://www.facebook.com/afropsarorestaurant/