Ρακί Μεζέ

Το στέκι που έκανε τα θαλασσινά υπόθεση της παρέας


Eίχε φανεί από τότε που πρωτοάνοιξε ότι το ασυναγώνιστο, πρωτότυπο concept του μοντέρνου αυτού ψαροστεκιού έχει όλα τα φόντα να γίνει hit, και τόσα χρόνια μετά η ιδέα του Ομίλου Καστελόριζο να παντρέψει τα ολόφρεσκα θαλασσινά με τις προσιτές τιμές, τη νεανική ατμόσφαιρα, το έξυπνο ντιζάιν, το ρακοκάζανο και την παρεΐστικη μουσική συνεχίζει να έχει πιστούς οπαδούς που διαρκώς ανανεώνονται.

Τα μενού, με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, σου δίνουν τη δυνατότητα να έρθεις και να ξανάρθεις. Και τα δύο μενού (€ 14,5 και το Μενού της Παρέας με 16,5/άτομο, αντίστοιχα) περιλαμβάνουν έναν ικανό αριθμό μεζέδων, όπως σαλάτα Καστελόριζο, καπνιστή μελιτζάνα πολίτικη, ντολμαδάκια θαλασσινών, γαριδάκι με τη σέσουλα, μύδια αχνιστά πολίτικα, λινγκουίνι με καβούρι, πορτοκαλόπιτα και, βέβαια, φρυγανιστό ψωμάκι με Σητειακές ελιές και θυμάρι και απεριόριστο κρασί ή ρακί, ενώ στο Μενού της Παρέας μπορείτε να επαναλάβετε και τα πιάτα.

Tip: Ο πολύχρωμος χώρος με τους καναπέδες και τα μεγάλα τραπέζια είναι ό,τι πρέπει για νεανικές ή οικογενειακές εξόδους, ενώ τα live με ορχήστρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο σιγοντάρουν την αλέγρα ατμόσφαιρα.

Ο χάρτης

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα

Τηλ. 2109429027

Site: www.katselorizo.com.gr

Facebook: ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ


Τα εστιατόρια