Πιπεριά

Κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες


H ιστορία της, γραμμένη με αλμύρα και ιώδιο, ξεκίνησε πριν από δεκαεπτά χρόνια. Σύγχρονη, cool, παρεΐστικη, η «Πιπεριά» έκανε πόλο­ έλξης την Αδριανείου με μια μοντέρνα κουζίνα που, έχοντας ως βάση τα καλούδια του Αιγαίου, φλέρταρε και με τον εξωτισμό – εκείνα τα φοβερά αχνιστά μύδια της με soy sauce και τσίλι έγιναν hit διαρκείας.

Δένοντας Ελλάδα, Μεσόγειο και λίγη Άπω Ανατολή, τα πιάτα που προστέθηκαν μόλις στον κατάλογο, όπως οι παναρισμένες με panko κροκέτες μπακαλιάρου, που έχουν για παρέα ταρτάρ παντζαριού και αγιολί με κάρι, το ταρτάρ τόνου με αβοκάντο, το chioppino, με αχνιστά μύδια, κυδώνια, γαρίδες καλαμάρι, μπισκ, σαφράν και σπαράγγια της θάλασσας, καθώς και τα καλαμάρια «σουβλάκι», που έρχονται αγκαζέ με μαύρη σκορδαλιά, ακολουθούν την ίδια κοσμοπολίτικη λογική. Την ανανέωση του μενού, μάλιστα, θα ακολουθήσει σύντομα και ο χώρος, καθώς μετά το Πάσχα η μοντέρνα ταβέρνα του Νέου Ψυχικού θα αποκτήσει καινούργιο look.

Άγγ. Σικελιανού 8 & Αδριανείου, Νέο Ψυχικό, 2106729114

Ο χάρτης

Άγγ. Σικελιανού 8 & Αδριανείου, Ν. Ψυχικό

Τηλ. 2106729114, 2106728438

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/Εστιατόριο-Πιπεριά-355821927935167/


Τα εστιατόρια

Αράπης - Ζωντανά όστρακα από το 1944