Άνοιξη Παρά Τέταρτο

Γύρες μεζέδων σε βολιώτικο στιλ


Kαι μόνο για το ρεπερτόριο των διακοσίων (!) μεζέδων που ετοιμάζει στην κουζίνα του ο σεφ Γιάννης Γεωργιάδης αξίζει να έρθεις μέχρις εδώ. Είναι βέβαια και το αισθαντικό όνομα από το ομώνυμο ποίημα του Ελύτη, το ρομαντικό περιβάλλον με την καταπράσινη αυλή, τους καθρέφτες, το ονειρεμένο κολάζ με τα παλιά παραθυρόφυλλα στη σάλα... Η αντίληψη βολιώτικου τσιπουράδικου, χωρίς μενού αλλά με τρεις διαφορετικούς μεζέδες-έκπληξη που έρχονται σε γύρες όσες φορές παραγγείλεις, κάνει το μαγαζί πολύ ξεχωριστό.

Η διαδικασία έχει ως εξής: παραγγέλνεις το πρώτο σου τσίπουρο (ή ούζο ή κρασί ή μπίρα ή αναψυκτικό ή... νερό) κι έρχεται η πρώτη γύρα. Από εκεί και πέρα, οι γύρες με τους μεζέδες συνεχίζουν είτε πιεις είτε όχι, μέχρι όπου πάει! Κυρίως θαλασσινοί οι μεζέδες (τους παραγγέλνετε και σε μερίδες), όμως μπορείτε να απολαύσετε και οποιο μεγάλο ψάρι λαχταράτε, αρκεί να το παραγγείλετε από την παραμονή. Εξαιρετική η ποιότητα της πρώτης ύλης και πολύ ευγενική και πρόθυμη όλη η ομάδα των παιδιών στο σέρβις.

Αθηνών-Χαλκίδος 17, Άνοιξη, 2108145588, www.anixi-para-tetarto.com

Ο χάρτης

Αθηνών-Χαλκίδος 17, Άνοιξη

Τηλ. 2108145588

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/anixiparatetarto/


Τα εστιατόρια

Αράπης - Ζωντανά όστρακα από το 1944