Αγάνι

Sui generis θαλασσοφαγία


Παρότι στεριανός, ο Στάθης Κουτέρης έχει αφοσιωθεί από μικρός στις γευστικές αλχημείες της θαλασσινής γαστρονομίας, αποδεικνύοντας ότι το μεράκι είναι το κλειδί για ένα περιποιημένο εστιατόριο με γαστρονομικές ανησυχίες, έμφαση στις πρώτες ύλες και δημιουργικές προτάσεις. Έπειτα από μία οκταετία στη Νέα Ιωνία, ο chef patron του μαγαζιού συνεχίζει το έργο του στον Παράδεισο Αμαρουσίου­, όπου πέρα από τα ηνία της κουζίνας κρατάει και τον ρόλο του φιλικού καθοδηγητή, καθώς βολτάρει συχνά πυκνά στη σάλα για να σιγουρέψει την πορεία της βραδιάς και να συνομιλήσει με τους πελάτες.

Για να πάρετε μια γεύση, ριζότο με ­μελάνι σουπιάς, ταλιάτα τόνου με άγρια χόρτα, ­μαριναρισμένο ρίκι πάνω σε σαλάτα από γουλιά και μπόλικα παντρέματα ζυμαρικών με θαλασσινά προτείνονται ανά περίπτωση, μαζί με τα κατάλληλα ποιοτικά συνοδευτικά και τα αντίστοιχα γλυκίσματα.

Λεωφ. Κηφισίας 22, Μαρούσι, 2102777065

Ο χάρτης

Λεωφ. Κηφισίας 22, Μαρούσι

Τηλ. 2102777065

Site: www.agani.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Αγάνι-598850020223726/


Τα εστιατόρια

Αράπης - Ζωντανά όστρακα από το 1944