Γίδι

Βασίλη, well done!


H λαϊκή κληρονομιά της παραδοσιακής χασαποταβέρνας αναβιώνει με την απολύτως σύγχρονη ματιά του Βασίλη Ακρίβου σε άλλο ένα ευφυές concept του, βαθιά ριζωμένο στις γευστικές μας μνήμες. Από το in-yer-face όνομα στις μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες, στο μπούτι και στα παϊδάκια από πρόβατο, στα μπιφτέκια με σιτεμένο κιμά και στα ακόμη πολλά λαχταριστά και άψογα ψημένα που βγάζει η ρετρό ψησταριά με τις σχάρες, τα κάρβουνα και τα τσιγκέλια, το «Γίδι» είναι ένας γενναιόδωρος ύμνος στην κρεατολαγνεία, που μιλάει κατευθείαν στο γευστικό συλλογικό μας ασυνείδητο.

Ο μερακλής κρεοπώλης και ψήστης Γιάννης Κουστένης θα σας βοηθήσει να διαλέξετε εκλεκτά κομμάτια κρέας από τα πρωτοποριακά ψυγεία σιτέματος, τα οποία θα συνοδεύσετε με αξέχαστη ντοματοσαλάτα και τραγανές πατάτες, που έρχονται σε αλουμινένιο σουρωτήρι, ωραία μαλακή φέτα αλλά και κάτι μακαρούνες-ζημιά, βρασμένες σε ζωμό από κόκαλα και κεφαλάκια και πασπαλισμένες με μυζήθρα.

TIP Η μεγάλη αυλή με τις μουριές και τις διακοσμητικές πινελιές αριστοφανικού χιούμορ του Βασίλη Ακρίβου είναι θαύμα τώρα την άνοιξη.

Λεωφ. Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση, 2102828848, www.gidi.gr, ΓΙΔΙ

Ο χάρτης

Λεωφ. Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση

Τηλ. 2102828848

Site: http://www.gidi.gr/index.php/el/

Facebook: https://www.facebook.com/gidi2017/


Τα εστιατόρια