El Resto Bar

Μοντέρνα νοστιμιά με θέα


H εξαιρετική θέα από τη βεράντα του «El Resto Bar», που ταξιδεύει το μάτι από τις καταπράσινες πλαγιές του Πηλίου μέχρι τις Σποράδες στο βάθος, αποτελεί λόγο από μόνη της για να βρεθείτε στο all day εστιατόριο του ανανεωμένου ξενώνα «Agapitos Villas & Guesthouses». Το αξιόλογο και value for money σύνολο τιμά με σύγχρονο μάτι την ελληνική κουζίνα, έχοντας καθιερώσει το εστιατόριο ως γευστικό προορισμό για όσους επισκέπτονται το Πήλιο για weekend ή διακοπές.

Πιάστε τραπέζι είτε στη βεράντα που χαρίζει αναζωογονητική δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες είτε στον στιλάτο και ταυτόχρονα οικείο εσωτερικό χώρο με τις μοντέρνες πινελιές στην επίπλωση και τη χαλαρή ατμόσφαιρα και συνοδεύστε το γεύμα σας με κάποιο από τα signature cocktails, που ποντάρουν επίσης στα ελληνικά υλικά (ρακή Κρήτης, τσίπουρο, σουμάδα, ούζο) και συμπληρώνουν αρμονικά τις γεύσεις του μενού.

TIP Λίγο πιο ψηλά από την παραλία Παπά Νερό και με υπέροχη θέα προς αυτήν, το ξενοδοχείο προσφέρεται για ανοιξιάτικες και όχι μόνο αποδράσεις με έντονο γευστικό ενδιαφέρον.

Ξεν. «Agapitos Villas & Guesthouses», Μούρεσι, Πήλιο, 2426031005, www.pelion-agapitos.com

Ο χάρτης

Παπά Νερό

Τηλ. 24260/31005

Site: https://www.pelion-agapitos.com/

Facebook:


Τα εστιατόρια