MUSIQUE CAFE AND MORE

Η ναξιώτικη πρεσβεία του Παγκρατίου


Mπορεί εκ πρώτης όψεως να μην του φαίνεται, όμως το δημοφιλές all day στέκι του Παγκρατίου ομιλεί άψογα την αξιώτικη γαστρονομική διάλεκτο. Και δεν εννοούμε μονάχα τις διάσημες τηγανητές πατάτες του νησιού, που έρχονται στο τραπέζι άψογες και χρυσαφένιες, αλλά και σχεδόν όλες τις πρώτες ύλες της κουζίνας, οι οποίες έλκουν την καταγωγή τους από το μεγάλο κυκλαδονήσι και τη φάρμα των ιδιοκτητών, σε μια έκταση 40 στρεμμάτων στο χωριό Εγγαρές.

Από τα λαχανικά, τα κηπευτικά και τα φρούτα μέχρι το ελαιόλαδο, εξαιρετικά παρθένο φυσικά, τα αβγά και άλλα πολλά, οι ευφάνταστες προτάσεις του σεφ Δημήτρη Βλάχου δημιουργούνται σε έναν αυθεντικό αξιώτικο καμβά, ο οποίος συμπληρώνεται με εξαιρετικά κρεατικά από το ορεινό χωριό Κυνίδαρος. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την ονομαστή σπαλομπριζόλα και την τρυφερή ταλιάτα και να ρίξετε μια ματιά στις πάντα ιδιαίτερες προτάσεις ημέρας.

Το γεύμα σας θα συνοδεύσουν επιλεγμένες τζαζ μουσικές, οι οποίες δένουν όμορφα με το στιλάτο βιομηχανικό ντεκόρ του μαγαζιού, αλλά και ωραία κοκτέιλ από τη δυνατή μπάρα, που προσθέτει έξτρα παλμό στο χώρο. Τις καλοκαιρινές βραδιές οι αναπαυτικοί καναπέδες στον εξωτερικό χώρο, με θέα στο παρκάκι, ­γίνονται ασφαλώς ανάρπαστοι.

TIP Πιάτο-πειρασμός για τους τολμηρούς και τους πολύ πεινασμένους η διάσημη «οικογενειακή» ομελέτα με τα 12-14 αβγά, τις τηγανητές πατάτες και τη γραβιέρα – όλα από τη Νάξο φυσικά!

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι, 2107238900

Ο χάρτης

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι

Τηλ. 2107238900

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=musique cafe and more


Τα εστιατόρια