ARK

Βραβευμένη «γαλανόλευκη» Ριβιέρα


H βραβευμένη ελληνική κουζίνα του Γιάννη Μπαξεβάνη, ενός από τους πρωτεργάτες της ελληνικής γευστικής επανάστασης, που υπηρετεί με όραμα και συνέπεια την ανάδειξη της ιδιαίτερης προσωπικότητάς της, συναντά ένα από τα ομορφότερα locations στην παραλιακή, στα Αστέρια Γλυφάδας, που χαίρεσαι να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο όσο ανοίγει ο καιρός. Το σκηνικό χαλαρής σοφιστικέ πολυτέλειας είναι μαγικό, σε λευκούς και γήινους τόνους, κι ένα από τα πιο ωραία τοπία της Αττικής, με άπλετη θέα στον Σαρωνικό στο φόντο.

Οι νέες καλοκαιρινές γεύσεις με τη σφραγίδα του Μπαξεβάνη δείχνουν τι σημαίνει πραγματικά η συχνά παρεξηγημένη έκφραση «δημιουργική ελληνική κουζίνα». Ανανεωμένο βρίσκουμε τη φετινή άνοιξη και το μπαρ του «Ark», βραβευμένο στα Αθηνόραμα Bar Awards, με καινούργια cocktail list σε επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου και με την Όλγα Χλέτσου επικεφαλής της μπάρας. Με feelgood μουσικές να σε ταξιδεύουν και σταθερά ωραίο κόσμο, το σύνολο είναι ακαταμάχητα κοσμοπολίτικο.

TIP Συνεχίζεται, για ακόμη τρεις Πέμπτες έως τις 21/6, το γαστρονομικό φεστιβάλ Symposio at Ark, το οποίο διοργανώνουν το «αθηνόραμα» και το «Ark» και φέρνει στη Γλυφάδα βραβευμένα εστιατόρια απ’ όλη την Ελλάδα.

Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, 2108948882, www.ark-glyfada.gr, Αrk

Ο χάρτης

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας

Τηλ. 2108948882

Site: www.ark-glyfada.gr

Facebook: https://www.facebook.com/ark.glyfada/


Τα εστιατόρια