BUBO RESTAURANT

Με δύναμη από τη Χαλκιδική!  


Στο χαρισματικό εστιατόριο του ξενοδοχείου-ησυχαστήριο «Ekies All Senses Resort», δίπλα στην αμμουδιά της Βουρβουρούς στη Χαλκιδική, ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης δημιουργεί μια μοντέρνα ελληνική κουζίνα υψηλών ταχυτήτων που αξίζει να ανακαλύψετε. Με πιο χαλαρή διάθεση τα μεσημέρια και πιο επίσημο πρόσωπο το βράδυ, που ταιριάζει πολύ στην ατμοσφαιρική και ντιζαϊνάτη διακόσμηση, το «Bubo» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018 από το «αθηνόραμα») έχει κιόλας σηκώσει την αυλαία για φέτος, με ένα μενού γεμάτο ιδιαίτερες ιδέες και φαντασία.

Σε αυτό κάποια signature πιάτα του σεφ, όπως το ταρτάρ γαρίδας μαριναρισμένο σε ούζο και το λαβράκι με παντζάρια σε κρούστα από αβγοτάραχο, συναντούν νέες και πρωτότυπες δημιουργίες, από το μοσχαρίσιο ταρτάρ με ωμά μανιτάρια πασπαλισμένο με κακάο μέχρι το σιγομαγειρεμένο αρνάκι με κρούστα από μυρώνια σε στρώμα από πουρέ ρεβυθάδας και σάλτσα περγαμόντο, αλλά και τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά με κουνελάκι μαγειρεμένο με φασκόμηλο και μανιτάρια βολίτες.

TIP Πόσο συχνά μπορείς να δειπνήσεις σε ένα στιλάτο δεντρόσπιτο; Το «Treehouse» είναι η δεύτερη και πιο exclusive γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείου για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ξεν. «Ekies All Senses Resort», Βουρβουρού, Χαλκιδική, 2375091000, http://ekies.gr

Ο χάρτης

Τηλ. 23750/91000

Site: https://ekies.gr/food-drink/bubo/

Facebook:


Τα εστιατόρια