6 Κλειδιά

Ξεκλειδώστε τη γεύση του Πηλίου  


Mε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το «αθηνόραμα» για πέμπτη συνεχή χρονιά, το άκρως ατμοσφαιρικό εστιατόριο του boutique ξενοδοχείου «6 Κλειδιά» αποτελεί προορισμό για όλους όσοι επισκέπτονται το Πήλιο. Η κομψή ατμόσφαιρα στη βεράντα του εστιατορίου, τα τραπέζια που στρώνονται στην αμμουδιά τα καλοκαιρινά βράδια και το σέρβις με προσωπικό χαρακτήρα βρίσκουν το ιδανικό ταίρι στις μοντέρνες γεύσεις που προτείνει ο chef de cuisine Γιάννης Κουτσώνης, υπό την υψηλή εποπτεία του Γιάννη Μπαξεβάνη.

Το τηγανητό ρυζόγαλο με τρούφα, το φρέσκο καβούρι σε τοστ με βαλεριάνα, η σαλάτα τσουρέκι με μους κασέρι, τα νιόκι τσουκνίδας με σαλάμι κουνελιού αλλά και ο μπακαλιάρος στον ατμό με μπάμιες και φουντούκι είναι ορισμένα από τα ιδιαίτερα πιάτα του φετινού μενού, που «ξεκλειδώνουν» την απόλαυση μιας βραδιάς εδώ, πάνω στη θάλασσα της Αφήσσου. Γλυκός επίλογος με καλοκαιρινό μπακλαβά «γωνία», με φιστικόπαστα, ανανά και παγωτό πικραμύγδαλο.

TIP Το αναβαθμισμένο φέτος snack menu έχει επίσης το δημιουργικό άγγιγμα του σεφ και σερβίρεται και στο στιλάτο beach club του ξενοδοχείου.

Ξεν. «6 Κλειδιά», Παραλία Καλλιφτέρη, Άφησσος, Πήλιο, 2423033720, 2423033721, www.6klidia.gr

Ο χάρτης

Τηλ. 24230/33720

Site: www.sixkeys.gr

Facebook:


Τα εστιατόρια