Βραστό

Κρεατοφαγία με άποψη


Η έμφαση στα υλικά πρώτης ποιότητας (όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται στις σαλάτες και στα μαγειρέματα), το σπιτικό μεράκι (αξέχαστες οι κάθε λογής πίτες με το χειροποίητο φύλλο: χορτόπιτα, Καισαρείας, στριφτή) και βέβαια τα κρέατα-σήμα κατατεθέν, με σπέσιαλ δικές τους κοπές, έχουν κάνει το «Βραστό» ένα διαχρονικό στέκι για ποιοτική ελληνική κουζίνα.

Στην καταπράσινη αυλή με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό στη Ρεματιά Χαλανδρίου, μέσα στο πράσινο και στα πεύκα, και στην ανανεωμένη σάλα με τη μοντέρνα αεράτη διακόσμηση και τα vintage στοιχεία θα απολαύσετε πληθωρικά πιάτα, σε μέγεθος αλλά και σε γεύση. Δοκιμάστε τα μοσχαρίσια μάγουλα με Μαυροδάφνη Πατρών και σπιτικό πουρέ πατάτας ή το κοντοσούβλι σε ατομική σούβλα συνοδεία ψητής πατάτας, ρύζι μπασμάτι και κρέμα τυριών με μυρωδικά και θα μας θυμηθείτε. Τα μοσχαρίσια μπιφτέκια συνεχίζουν να πλάθονται με φρέσκο κιμά που κόβουν οι ίδιοι, με την ίδια συνταγή από τη δεκαετία του ’80, και χωρίς γλουτένη.

Τα πιάτα με κρέας εξαιρετικής ποιότητας και σωστό ψήσιμο στη σχάρα αποτελούν λόγο επίσκεψης από μόνα τους. Το φιλόξενο σέρβις, η προσοχή στη λεπτομέρεια από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας Συλήρα αλλά και οι καλές τιμές συμπληρώνουν την εικόνα της ιστορικής ταβέρνας, που μετράει ήδη πάνω από μισό αιώνα και ανανεώνεται διαρκώς, κρατώντας αναλλοίωτη την ουσία της λαϊκής μαγειρικής.

TIP Ο χώρος είναι φιλικός για οικογενειακές εξόδους, με παιδικά καθισματάκια, παιδότοπο το καλοκαίρι αλλά και πάρκινγκ για ποδήλατα!

Ρόδων 3, Χαλάνδρι, 2106813776, www.vrasto.gr

Ο χάρτης

Ρόδων 3, Χαλάνδρι

Τηλ. 2106813776

Site: www.vrasto.gr

Facebook:


Τα εστιατόρια