Τέσσερα είναι πλέον τα γευστικά περίπτερα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Sponsored content 24/09/2020

Η βόλτα στον πεζόδρομο της Νέας Παραλίας είναι λόγος αρκετά σημαντικός από μόνος του για να ανέβεις στη Θεσσαλονίκη. Αναμεμιγμένοι με ντόπιες παρέες, ζευγάρια και ποδηλάτες γυρνάμε όλη την προμενάδα της πόλης, με το εμβληματικό Makedonia Palace να κοσμεί πάντα το φόντο. Το περπάτημα συνοδεύεται με φαγητό και ποτό, χάρη στα κομψά, γυάλινα περίπτερα που βρίσκουμε διάσπαρτα στην παραλία. Τα «Warmheart» και «Openheart», βρήκαν τη θέση τους εδώ και λίγες μέρες, συμπληρώνοντας την τετράδα της καρδιάς με τα ήδη υπάρχοντα αδερφάκια «Sweetheart» και «Heartbeat».

Στο «Warmheart», αλμυρές επιλογές από το Hot Dog King παρασκευάζονται γρήγορα και νόστιμα, με πέντε διαφορές επιλογές hot dog αλλά και κάποια ποτά, να σερβίρονται στον Κήπο της Μεσογείου, ένα πράσινο αίθριο ιδανικό για συναντήσεις, κουβεντούλα και χαλάρωση. Στο τερέν του ποτού παίζει ακόμα περισσότερο το «Openheart», το οποίο τοποθετείται μερικά βήματα νωρίτερα και στο μίνιμαλ, βιομηχανικό, ντιζαϊνάτο χώρο του, οι θαμώνες δοκιμάζουν κρασί και κοκτέιλ ή προμηθεύονται τον καθημερινό καφέ.

Τα δύο νέα περίπτερα έρχονται να συμπληρώσουν τα προϋπάρχοντα «Sweetheart» και «Heartbeat», που κάνουν κάθε βόλτα λίγο πιο γλυκιά με την υπογραφή της εταιρείας Kayak. Στο ύψος του Makedonia Palace, 18 διαφορετικές γεύσεις παγωτού καλούν για δύσκολες επιλογές στη βιτρίνα του «Sweetheart», ενώ συναντούν ανταγωνισμό σε βάφλες, με ό,τι topping τραβάει η όρεξη μας, καθώς και ντόνατς. Κοντά στην οδό Μπότσαρη, πάλι, ο Kήπος των Ρόδων φιλοξενεί το «Heartbeat», όπου μικρογεύματα συναντούν τις γλυκές επιλογές για προμήθεια φαγητού στο χέρι ή χαλάρωση στο σαλόνι του περιπτέρου, με τη γοητεία του λιμανιού να βάφει πάντα γαλάζιο το φόντο.