Φύγαμε για Τρίκαλα, για ποδήλατο, κοκτέιλ και πολιτισμό

Ποδηλατόδρομοι, δημοτικές ξαπλώστρες δίπλα στα ποτάμια, ενέργειες πολιτισμού που εμπλέκουν και αναζωογονούν όλη την πόλη. Ανακαλύψτε τη με υπόκρουση μελωδικές ροκιές αλλά και Τσιτσάνη.

10 μπαρ σε όλη την Ελλάδα που αξίζει να δοκιμάσεις αυτόν τον χειμώνα

Κάνουμε στάση σε μερικά από τα πιο ξεχωριστά μπαρ της χώρας, ξεφυλλίζουμε τους φετινούς καταλόγους και αναδεικνύουμε τις κυρίαρχες τάσεις της χρονιάς.

Ελάτη, Περτούλι και Λίμνη Πλαστήρα κάνουν comeback στην καρδιά του χειμώνα

Από τη μία η Ελάτη και το Περτούλι στις πλαγιές του Κόζιακα και από την άλλη η οροσειρά των Αγράφων, με την αλπικής ομορφιάς Λίμνη Πλαστήρα, συνθέτουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα road trips στην Κεντρική Ελλάδα.

O Δημήτρης Παπαστεργίου είναι ο δήμαρχος που φέρνει τα Χριστούγεννα!

Ο δήμαρχος των Τρικάλων, μιλά στο «α» για το πως η πόλη του κατάφερε να οικοδομήσει ένα νέο, σύγχρονο branding αλλά και για τα ενδιαφέροντα μελλοντικά σχεδιά του.

Τα ομορφότερα γεφύρια που έχουμε συναντήσει στα ταξίδια μας

Με αφορμή την καταστροφή του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας ξαναθυμόμαστε μερικά από τα ομορφότερα γεφύρια της Ελλάδας.

Οι δικές μας… Christmas cities!

Χριστούγεννα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο τα βουνά. Τρεις βορειοελλαδίτικες πόλεις ζουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο όνειρο προ(σ)καλώντας όλους μας, έστω και για λίγο, να γίνουμε ξανά παιδιά, να σεργιανίσουμε σε γραφικές πλατείες, να γευτούμε παραδοσιακές νοστιμιές, να γνωρίσουμε μοναδικά τοπικά έθιμα, αλλά και να διοργανώσουμε εκδρομές σε βουνά και χιονοδρομικά. Από τους Μίλτο Μιχαλά, Κατερίνα Καλλιστώ Γούναρη, Βαλσάμη Δουκάκη.