5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Αποδράσεις

Καρναβάλι ξανά λοιπόν, αλλά δεν νομίζουμε ότι χρειάζεστε ιδιαίτερες συστάσεις για τα καλύτερα μασκαρεμένα ραντεβού- τόσα χρόνια τώρα σας τα παρουσιάζουμε. Επειδή όμως η Αποκριά είναι πάνω απ' όλα ευκαιρία για ταξίδι, μαζί με την αφορμή, σας δίνουμε και ιδέες καλοπέρασης.

Δελφοί-Γαλαξίδι

Μας χτύπησε ο "ιός της άνοιξης", αλλά δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε: "βουνό ή παραλία"; Ψηφίσαμε και τα δύο και σε δύο ώρες πίναμε καφέ στους Δελφούς αγναντεύοντας το Γαλαξίδι.

Aράχοβα - Γαλαξίδι

Εκμεταλλεύεσαι το όψιμο χιόνι του Μαρτίου και αρχίζεις νωρίς τη μέρα με σλάλομ στις πίστες του Παρνασσού. Κατεβαίνεις στην Αράχοβα: ένας λαμπρός ήλιος ζεσταίνει το τοπίο και η επιθυμία να βρεθείς δίπλα στη θάλασσα γίνεται ακατανίκητη. Μια ώρα διαδρομής με το αυτοκίνητο, και το απομεσήμερο σε βρίσκει στο Γαλαξίδι να ρουφάς το χειμωνιάτικο ήλιο δίπλα στα ψαροκάικα της παραλίας. Από τον εξοπλισμό του σκι έχεις κρατήσει μόνο τα γυαλιά ηλίου...

ΔΕΛΦΟΙ, ΑΜΦΙΣΣΑ, ΓΑΛΑΞΙΔΙ

Πήγαμε - είδαμε τα προσφάτως ανακαινισμένα μουσεία των Δελφών, της Άμφισσας και του Γαλαξιδίου και σας προτείνουμε ένα museum trip στη μαγική Φωκίδα.