Doryssa Seaside Resort

Η Ιωάννα Γκομούζα απολαμβάνει το νέο πρόσωπο ενός πρότυπου design & family resort.

Doryssa Seaside Resort

Η Ιωάννα Γκομούζα απολαμβάνει το νέο πρόσωπο ενός πρότυπου design & family resort.

Doryssa Seaside Resort - εικόνα 1

Πάνω σε μια μεγάλη παραλία, με ανοιχτή θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου, το «Doryssa Seaside Resort» ήταν πάντα η πρώτη μας επιλογή για διακοπές στη Σάμο, κάτι που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από την πρόσφατη ανακαίνισή του. Βρίσκεται δίπλα στο Πυθαγόρειο και διαθέτει ό,τι αναζητά από ένα καλοκαιρινό resort ένα μοντέρνο νεαρό ζευγάρι αλλά και μια οικογένεια με παιδιά: όμορφους κοινόχρηστους χώρους για ριλάξ, άνετα και ντιζαϊνάτα δωμάτια σε κεντρικό κτίριο και μπανγκαλόους, εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα

και πλήρη γκάμα σπορ, από θαλάσσιο σκι και wakeboard μέχρι banana και fly fish.

(2273088300, www.doryssa-bay.gr).

Το χωριο

Doryssa Seaside Resort - εικόνα 2

Αέρινα, λινά υφάσματα και απέριττα ντιζάιν έπιπλα, χώροι όλο φως και δροσιά, χαλαρωτικά γήινα μπάνια, αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες που θυμίζουν παλιά σαμιώτικα σπίτια – όπως οι οροφές από φυσικό επεξεργασμένο καλάμι. Δωμάτια και οι σουίτες σ’ ένα πανέμορφο «χωριό» με country style ανεμελιά που ταιριάζει απόλυτα στο ελληνικό καλοκαίρι.

Κανω spa

Doryssa Seaside Resort - εικόνα 3

Ένα ακόμα από τα «δώρα» της ανακαίνισης. Στο κεντρικό κτίριο, μπροστά στους καταπράσινους κήπους. Ταγμένο σ’ ένα total relax concept, είναι φτιαγμένο από φυσικά υλικά –τοίχοι από φελλό, πατώματα από ξύλο και βότσαλο– και προσφέρει τις διάσημες θεραπείες Elemis. Ξεκινάμε μ’ ένα lime & ginger για απολέπιση και ενυδάτωση μετά την ηλιοθεραπεία και βλέπουμε...

Minimal style

Doryssa Seaside Resort - εικόνα 4

Αν κάποτε ψηφίζαμε ασυζητητί μπανγκαλόους, τώρα ομολογούμε ότι το σκεφτόμαστε. Οι μινιμαλιστικές γραμμές που υιοθέτησε στη διακόσμηση το κεντρικό κτίριο αγκάλιασαν με μια γήινη ζεστασιά και τα δωμάτια. Δίκλινα, junior suites και σουίτες σε κερδίζουν με τις καθαρές γραμμές στην ανοιχτόχρωμη επίπλωση και φυσικά με τη θέα στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.