KαΪμακτσαλαν

Το Καϊμάκτσαλαν είναι ένα από τα πιο «καυτά» χιονοδρομικά αυτή τη στιγμή στη Βόρεια Ελλάδα. Έχει καλή ποιότητα χιονιού, οι πίστες του προσφέρουν υπέροχη θέα και η ευρύτερη περιοχή διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για ένα ολοκληρωμένο weekend – νυχτερινή ζωή, αρκετές επιλογές σε φαγητό, προσεγμένα cafe΄s συν μια αίσθηση κοσμική περαντζάδας.

KαΪμακτσαλαν

Το Καϊμάκτσαλαν είναι ένα από τα πιο «καυτά» χιονοδρομικά αυτή τη στιγμή στη Βόρεια Ελλάδα. Έχει καλή ποιότητα χιονιού, οι πίστες του προσφέρουν υπέροχη θέα και η ευρύτερη περιοχή διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για ένα ολοκληρωμένο weekend – νυχτερινή ζωή, αρκετές επιλογές σε φαγητό, προσεγμένα cafe΄s συν μια αίσθηση κοσμική περαντζάδας. Το χωριό-ντίβα της περιοχής είναι ο Παλιός Άγιος Αθανάσιος, ανακαινισμένος εκ βάθρων τα τελευταία χρόνια, αλλά με πέτρινα σπίτια που τον κάνουν γραφικό. Υπάρχουν άπειρες επιλογές για διαμονή, ωστόσο εμείς κάνουμε focus σε δύο ονόματα που ξεχωρίζουν. Το «Λίθος» λειτουργεί αρκετά χρόνια, έχει σχέση αξιοπιστίας με το κοινό του και προσφέρει πλήρη γκάμα υπηρεσιών (εστιατόριο, spa κ.λπ.), ενώ το «Sapin Chalet» άνοιξε μόλις πέρυσι και κέρδισε τα βλέμματα λόγω του ιδιαίτερου design του. «Λίθος», Καραβοστάσι, 2381031996, 6977550631 «Sapin Chalet», 2381031548, 2310458157, www.sapin.com.

Sapin chalet

KαΪμακτσαλαν - εικόνα 1

boutique hotel H ΘΕΣΗ: Στο κέντρο του πιο hot χωριού της περιοχής, στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο. Η ΥΠΟΔΟΧΗ: Η design φαντασμαγορία στο λόμπι της ρεσεψιόν δίνει από την αρχή το στίγμα. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ: Όσοι πιστεύουν ότι μια εκδρομή στο βουνό δεν είναι λόγος για ν’ απαρνηθείς το design. ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Έπιπλα γαλλικής φινέτσας, υπέροχα κουβρ λι και κουρτίνες, τολμηροί, αλλά επιτυχημένοι συνδυασμοί χρωμάτων. ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Σπιτικές μαρμελάδες και παραδοσιακές γεύσεις από προϊόντα της περιοχής. HIGHLIGHTS: Το ιδιαίτερο mix & match design τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στα δωμάτια. Το μικρό, αλλά κομψό wellness center. ΤΙΜΕΣ: από € 150

λιθος

KαΪμακτσαλαν - εικόνα 2

spa hotel restaurant H ΘΕΣΗ: Σε εξίσου κεντρική θέση στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο. Η ΥΠΟΔΟΧΗ: Η πέτρινη πρόσοψη και το μικρό, αλλά official desk της ρεσεψιόν δηλώνουν παράδοση και επαγγελματισμό. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ: Σκιέρ, ζευγάρια, οικογένειες. Όλη η καλή Θεσσαλονίκη. ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Απλή επίπλωση, ρουστίκ ζεστασιά και φουλ εξοπλισμός. Δωμάτια με τζάκι αλλά και family friendly σουίτες. ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Μπουφές με ικανοποιητική ποικιλία για φουλ εφοδιασμό πριν εξορμήσετε στα χιόνια. HIGHLIGHTS: Το εστιατόριο και ο χώρος της εσωτερικής πισίνας που προσφέρεται (με extra χρέωση) για χαλάρωση έπειτα από μια μέρα στο χιονοδρομικό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.