4 νέα ξενοδοχεία με spa

Αν και διαφορετικού στιλ και δυναμικής, τα τέσσερα νέα αυτά ξενοδοχεία διαθέτουν όλα κάποιου είδους spa και μας δίνουν την αφορμή να ξαναδούμε ακόμα πιο… χαλαρά μερικούς από τους αγαπημένους προορισμούς του χειμώνα.

4 νέα ξενοδοχεία με spa

Αν και διαφορετικού στιλ και δυναμικής, τα τέσσερα νέα αυτά ξενοδοχεία διαθέτουν όλα κάποιου είδους spa και μας δίνουν την αφορμή να ξαναδούμε ακόμα πιο… χαλαρά μερικούς από τους αγαπημένους προορισμούς του χειμώνα.

Tagli Resort

4 νέα ξενοδοχεία με spa - εικόνα 1

Chalet φάση στο Λιβάδι Παρνασσού

Μόλις άνοιξε στον κεντρικό δρόμο στο Λιβάδι, προσθέτοντας επιπλέον πινελιές πολυτέλειας σε μια, ούτως ή άλλως, προνομιούχο ξενοδοχειακά περιοχή. Οι είκοσι σουίτες του, με ιταλικά έπιπλα που αναδεικνύουν την κλασική πολυτέλεια σε μοντέρνο «αμπαλάζ», διαφέρουν μεταξύ τους (η παλέτα στην επίπλωση παίζει από το καφέ και το κόκκινο μέχρι το ασημί και το μπλε). Μεγάλο σουξέ έχει αυτή των μελλονύμφων με το τζάκι. Για ακόμα περισσότερα τετραγωνικά, προτιμήστε την king suite (πρόκειται για δύο ξεχωριστά δωμάτια, το χρυσό και το ασημένιο, που συνδέονται μεταξύ τους). Εξίσου προσεγμένοι και μεγάλοι είναι οι κοινόχρηστοι χώροι: το cafe-bar όπου θα δοκιμάσεις μακαρόν με κρέμα balloon και σάλτσα butterscotsch, η ανοιχτή βεράντα και το γκουρμέ εστιατόριο «Mabies». Αυτές τις μέρες ανοίγει στο κάτω επίπεδο και το spa, πλάι στο γυμναστήριο, το οποίο θα διαθέτει χαμάμ, σάουνα αλλά και δύο εσωτερικές πισίνες και δύο τζακούζι που παρέχονται δωρεάν στους ενοίκους. Ήδη, πάντως, μπορείτε να κλείσετε το μασάζ σας.

Λιβάδι, 2267032532. Τιμή: Κυρ.-Πέμ. € 150-300, Παρ.-Σάβ. € 250-560 (με πρωινό).

Iakovakis Suites and Spa

4 νέα ξενοδοχεία με spa - εικόνα 2

Η έκπληξη στο νότιο Πήλιο

Θα το βρεις στο παραλιακό χωριό Κορώπη, σε μια μικρή πλαγιά, ν’ ατενίζει πανοραμικά τον Παγασητικό και δεν μπορεί να μην του αναγνωρίσεις την απλοχωριά και τη χλιδάτη μοντέρνα πολυτέλεια. Το συγκρότημα διαθέτει ελικοδρόμιο, επτά τεράστιες σουίτες 40 έως 70 τ.μ., δύο πισίνες (η εσωτερική στο spa διατίθεται πριβέ σε κάθε ζευγάρι για δύο ώρες, χωρίς επιπλέον χρέωση). Όχι πώς θα χρειαστεί ν’ αφήσεις το δωμάτιο για να «κρυφτείς» στη θαλπωρή του τζακούζι ή του χαμάμ. Οι περισσότερες σουίτες –εκτός από το «Παραδοσιακό» και το «Παραμυθένιο»– διαθέτουν τα δικά τους! Πιο «ερωτικά» δωμάτια, το «Έναστρον» και η «Αίσθηση», προσφέρουν έναν… ουρανό με αστέρια από οπτικές ίνες πάνω από το κρεβάτι, στις «Exclusive» και «Aqua» απολαμβάνεις το υδρομασάζ με φόντο το τζάκι, ενώ στο «Κύμα» θα κάνεις χαμάμ αλλά και τζακούζι με θέα στο Πήλιο! Στο ίδιο χαλαρωτικό μοτίβο κινείται και η εξυπηρέτηση με το πρωινό να σερβίρεται όποια ώρα θελήσετε.

Κορώπη Πηλίου, 2423022004, www.iakovakis-suites.gr. Τιμή: € 100-120 οι junior σουίτες, € 120-150 οι μεσαίες, € 150-200 οι μεγάλες (με πρωινό).

Diamond River

Άκου τον Αλιάκμονα

Χτίστηκε πλάι στον Αλιάκμονα, δύο χιλιόμετρα από την Καστοριά, κι από τα μπροστινά δωμάτια (τα deluxe δηλαδή) το μάτι φτάνει ως τον Γράμμο. Οι ταπετσαρίες στους τοίχους και τα κρεβάτια με τα ντυμένα κεφαλάρια δίνουν κλασικότροπο στίγμα στη διακόσμηση στα 14 δωμάτια, ενώ στα θετικά μετράμε την αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση, το δωρεάν ασύρματο internet και τη στήλη υδρομασάζ στα μπάνια. Για τα ραντεβού της παρέας υπάρχει «γωνιά» με τζάκι στο λόμπι, αλλά και cafe-bar όπου σερβίρεται επίσης το πρωινό (με κρέπες, μπουγάτσες, ρυζόγαλο, ομελέτες κ.ά.). Στο spa του υπογείου μπορείτε να κλείσετε ένα θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ και ρεφλεξολογία, ενώ από τον Δεκέμβρη περιμένουμε επιπλέον τη wet area, με τον καταρράκτη και το υδρομασάζ, και ένα γυμναστήριο.

Μανιάκοι Καστοριάς, 2467081200, www.diamondriver.gr. Τιμή: € 105-120 (με πρωινό).

Νύμφες

4 νέα ξενοδοχεία με spa - εικόνα 3

Γλυκό cocooning στο Νυμφαίο

Πέντε δωμάτια έχει όλα κι όλα αυτός ο πέτρινος ξενώνας στο αναπαλαιωμένο σπίτι του 1923. Όλα όμως αποπνέουν ζεστασιά ανακαλώντας κάτι από την αρχοντιά των παλιών Νυφαίικων σπιτιών χάρη στα χρώματα και στη διακόσμηση με αντίκες. Πέρα από τη «Δάφνη» που καταλαμβάνει τη σοφίτα, η «Ευρυδίκη», η «Φαέθουσα», η «Καλυψώ» και η «Λαμπετία» ατενίζουν αμφιθεατρικά τον οικισμό από τον πρώτο όροφο και χαίρονται έξω από τις πόρτες τους το τζαμωτό, ένα γλυκύτατο λιακωτό με γωνιακό καναπέ, ιδανικό για να χαλαρώσεις διαβάζοντας το βιβλίο σου. Το κυρίως καθιστικό, πάντως, country style ύφους και με τζάκι, βρίσκεται στο ισόγειο στο παλιό παράσπιτο. Αν και εδώ δεν μιλάμε βέβαια για spa hotel, με επιπλέον χρέωση, μπορείτε να κλείσετε μια ώρα στο μικρό τους spa. Κλείστε τα μάτια, αφήστε τη μουσική να σας χαλαρώσει και αφεθείτε στα ευεργετικά jets του τζακούζι και στη ζεστασιά του σύγχρονου χαμάμ Stylo.

Νυμφαίο Φλώρινας, 2386031114, www.nymfeshotel.gr. Τιμή: € 80-100 (με πρωινό).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.