10 ξενοδοχεία για τις ημέρες του Πάσχα

Ελκυστικά πακέτα, ιδέες, πρωτότυπα ξενοδοχειακά events. Last call για τους καθυστερημένους ταξιδιώτες…

10 ξενοδοχεία για τις ημέρες του Πάσχα

Ελκυστικά πακέτα, ιδέες, πρωτότυπα ξενοδοχειακά events. Last call για τους καθυστερημένους ταξιδιώτες…

10 ξενοδοχεία για τις ημέρες του Πάσχα - εικόνα 1
Κατοικίες Αιολίς

Κατοικίες Αιολίς

Γέρα, Λέσβος Ν’ αγναντεύεις τον κόλπο της Γέρας κάνοντας ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα. Οι «Κατοικίες Αιολίς» είναι ένα χαριτωμένο συγκρότημα μόλις 4 μέτρα από τη θάλασσα. Οι υπεύθυνοι μπορούν να σας κανονίσουν περιήγηση με τζιπ, καταδύσεις ή κάποια μονοήμερη στο Αϊβαλί.

  • Για το τετραήμερο, από € 83/άτομο, μαζί με το γεύμα του Πάσχα (www.aeolislesvos.com, 6981033635). Παράδεισος

    Χώρα Άνδρου Το παλιό «καλό» ξενοδοχείο του νησιού κρατά τα σκήπτρα του χάρη στις συνεχείς ανακαινίσεις που του χάρισαν art διάθεση στη διακόσμηση. Ειδικά για το Πάσχα, η μονάδα προσφέρει πολλές διαφορετικές προτάσεις για τα εορταστικά γεύματα, όπως αναστάσιµο, μεταμεσονύκτιο γεύμα στο Παλιό Παγοποιείο Μαντζαβελάκη.

  • € 140 το δίκλινο/ημέρα (www.paradiseandros.gr, 2282022187).
    10 ξενοδοχεία για τις ημέρες του Πάσχα - εικόνα 2
    Hotel Nikopolis

    Hotel Nikopolis

    Θεσσαλονίκη Είκοσι χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, το πολυτελές «Nikopolis», με τη σφραγίδα των Small Luxury Hotels, έχει ένα δελεαστικό φουλ πακέτο τριών ημερών, το οποίο περιλαμβάνει αναστάσιμο μπουφέ με μαγειρίτσα, μπουφέ με ελληνικές γεύσεις την Κυριακή του Πάσχα, έκπτωση 20% στο spa για θεραπείες και late check out.

  • Από € 88/άτομο (www.hotel-nikopolis.com, 2310401000). Porto Hydra

    Ερμιόνη Αργολίδας Πλάι στη θάλασσα και με φουλ πρόγραμμα δραστηριοτήτων, είναι κλασική επιλογή για οικογενειακές διακοπές. Βγάλτε τον αθλητή που κρύβετε μέσα σας συμμετέχοντας στα τουρνουά, όσο τα πιτσιρίκια σας θα επιδίδονται σε… γαϊδουροδρομίες.

  • Πακέτα κατ’ άτομο με ημιδιατροφή: € 335 για 3 νύχτες, € 426 για 4 νύχτες, € 493 για 5 νύχτες (www.portohydra.gr, 2103606447).

    10 ξενοδοχεία για τις ημέρες του Πάσχα - εικόνα 3
    Dassia Chandris

    Dassia Chandris

    Κέρκυρα Φρεσκοανακαινισμένο το τετράστερο ξενοδοχείο των Chandris αποτελεί τη «χρυσή τομή» για πασχαλινές διακοπές στην Κέρκυρα, πάνω στη θάλασσα, αλλά σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από την πόλη.

  • Για το 4ήμερο του Πάσχα, δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, ημιδιατροφή συν αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα € 760 (www.chandris.gr/dassia, 2109484730).

    Capsis Hotel Rhodes

    Ρόδος Κλείστε δωμάτιο με θέα στη θάλασσα στο παραλιακό ξενοδοχείο της Ιξιάς και ετοιμαστείτε για ανοιξιάτικες διαδρομές στις εξοχές και την πόλη. Την Κυριακή του Πάσχα ετοιμάζουν φιέστα με ζωντανή μουσική, δίπλα στην πισίνα.

  • Τιμή: από € 40/άτομο, με πρωινό. Εορταστικά γεύματα για Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα: € 50/άτομο, 50% έκπτωση στα παιδιά (www.capsis.gr, 2241025015).

    10 ξενοδοχεία για τις ημέρες του Πάσχα - εικόνα 4
    Grecotel Cape Sounio

    Grecotel Cape Sounio

    Σούνιο Ξυπνήστε με ανοιχτό παράθυρο στο ναό του Ποσειδώνα κι αφήστε τους μικρούς μπόμπιρες να χαρούν το bungee-τραμπολίνο και αναρρίχηση. Εδώ η Λαμπρή είναι υπερπαραγωγή: έχει και περιφορά του Επιταφίου, και γλέντι με ρακές και ψητά, και barbeque πάρτι με πυροτεχνήματα στην παραλία!

  • Από € 125/άτομο την ημέρα. Ελάχιστη παραμονή: 4 νύχτες (www.grecotel.com, 2107280440). Rodos Palace

    Ρόδος Εμπειρία το Πάσχα στη μεσαιωνική πόλη, αλλά αν ψηφίσετε ριλάξ και οβελία, μπορεί και να μην το κουνήσετε ρούπι από αυτό το ιστορικό resort, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Ρόδο. Για έξτρα πολυτέλεια κλείστε μία από τις καινούργιες Luxury Garden Suites.

  • Από € 55/άτομο την ημέρα ή τετραήμερο πακέτο από € 200, με αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα (www.rodos-palace.gr, 2241097222).

    10 ξενοδοχεία για τις ημέρες του Πάσχα - εικόνα 5
    Eagles Palace

    Royal Mare Village

    Κρήτη Φουλ τετραήμερο με πολλές εναλλακτικές, που σας εξασφαλίζει το ότι θα ζήσετε την εμπειρία του παραδοσιακού Επιταφίου στην Παλιά Χερσόνησο, αλλά με amenities πεντάστερου ξενοδοχείου. Στα «οπωσδήποτε»: μασάζ και θαλασσοθεραπεία στο αρτιότατο κέντρο του ξενοδοχείου.

  • Τιμή δίκλινου € 324 για 3 ημέρες, συν € 95/άτομο για τα εορταστικά γεύματα (www.aldemarhotels.com, 2897027613). Eagles Palace

    Ουρανούπολη Χαλκιδικής Σε απόσταση… βαρκάδας από τα αγιορείτικα μοναστήρια, προσφέρει διαμονή επιπέδου Small Luxury Hotels. Το kids club θ’ απασχολεί τα παιδιά για να χαλαρώσετε χωρίς έγνοιες κι αν μείνετε και μετά το Πάσχα, ετοιμάζουν πρόγραμμα detox spa και υγιεινής διατροφής!

  • Από € 85/ άτομο την ημέρα, με ημιδιατροφή (www.eaglespalace.gr, 2377031047-8).

  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Travel

    Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

    Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

    ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
    09/05/2024

    Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

    Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

    Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

    Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

    5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

    Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

    Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

    Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

    Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

    Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

    "Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

    Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.