Τα θεματικά πάρκα της Ευρώπης

Τα σχολεία κλείνουν, οι διακοπές πλησιάζουν και τα μικρά σας έχουν αρχίσει να ονειρεύονται ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού; Τα θεματικά πάρκα της Ευρώπης είναι ταμάμ για να ξεκινήσετε ιδανικά τις καλοκαιρινές σας διακοπές! Eν αρχή ην βεβαίως η Disneyland. Όχι μόνο επειδή κατέχει την πρωτοκαθεδρία στους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, αλλά και γιατί φέτος κλείνει τα δεκαπέντε χρόνια της και φιλοξενεί όλα τα παιδιά έως 7 ετών εντελώς δωρεάν!

Τα θεματικά πάρκα της Ευρώπης

Τα σχολεία κλείνουν, οι διακοπές πλησιάζουν και τα μικρά σας έχουν αρχίσει να ονειρεύονται ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού; Τα θεματικά πάρκα της Ευρώπης είναι ταμάμ για να ξεκινήσετε ιδανικά τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Τα θεματικά πάρκα της Ευρώπης - εικόνα 1

Eν αρχή ην βεβαίως η Disneyland. Όχι μόνο επειδή κατέχει την πρωτοκαθεδρία στους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, αλλά και γιατί φέτος κλείνει τα δεκαπέντε χρόνια της και φιλοξενεί όλα τα παιδιά έως 7 ετών εντελώς δωρεάν! Στα δύο πάρκα της στο Παρίσι θα φωτογραφηθείτε με τον Μίκυ και τον Πινόκιο μπροστά στο αστραφτερό κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης και θα παίξετε μέχρι τελικής πτώσης σε δύο νέα παιχνίδια στο Walt Disney Studios Park, βουτώντας με το Νέμο στον ωκεανό του Crush's Coaster και με τον Κεραυνό McQueen στο Cars Race Rally. Για οργανωμένα πακέτα διασκέδασης, απευθυνθείτε στην TUI Hellas, που είναι επίσημος αντιπρόσωπος του resort στην Ελλάδα (2109495200, www.tui.gr).

Μια κοντινή πρόταση, στην οποία μάλιστα μπορεί να οργανώσει το ταξίδι σας η Superfast Ferries (2108919130, www.superfast.com), είναι η Gardaland στη λίμνη Garda της Βόρειας Ιταλίας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας, στο οποίο μπορείτε να ταξιδέψετε στο Διάστημα με UFO, αλλά και στο Αρχοντικό των Καπουλέτων (www.gardaland.it) και να το συνδυάσετε με αυτοκινητάδες στις ιταλικές Άλπεις, σ' ένα πολύ όμορφο τοπίο και με πολλές ατραξιόν για παιδιά (σαφάρι ζώων σε πάρκο, aqua park κ.λπ.).

Το Alton Towers έξω από το Λονδίνο θα ενθουσιάσει τους εφήβους. Σημειώστε ότι παρέχονται ειδικές εκπτώσεις για παιδιά στις online κρατήσεις (www.altontowers.com).

Στην Ισπανία σημειώστε το Port Aventura έξω από τη Βαρκελώνη, με παιχνίδια περιπέτειας, θεματικές πόλεις και προσομοιώσεις από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του κόσμου (από το Σινικό Τείχος έως την Άγρια Δύση). Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε τετράστερα ξενοδοχεία και καλό φαγητό (www.portaventura.com).

Αν πάλι κινηθείτε προς την Κεντρική Ευρώπη, βάλτε στη λίστα σας το Efteling στην Ολλανδία, για τη ρετρό γοητεία και τα υπέροχα σκηνικά με μεσαιωνικούς δράκους, παραμυθένια δάση και ιππότες (www.efteling.nl), και το Europa Park, το πιο γνωστό adventure park της Γερμανίας (www.europapark.de), το οποίο διαθέτει adventureland, chocoland, εκατοντάδες παιχνίδια και τρία τετράστερα ξενοδοχεία-αντίγραφα γνωστών μνημείων, όπως το Κολοσσαίο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.