Ξενία Βόλου

Ριζικά ανακαινισμένο και με σύγχρονο αφαιρετικό στυλ που αναδεικνύει την εξαιρετική θέση του πάνω στην παραλία, το Ξενία Βόλου μας βάζει ιδέες για γουικέντ σε μια διαχρονικά ζωντανή πόλη μια ανάσα από το Πήλιο.

Ξενία Βόλου

Δυναμική επιστροφή

Ριζικά ανακαινισμένο και με σύγχρονο αφαιρετικό στυλ που αναδεικνύει την εξαιρετική θέση του πάνω στην παραλία, το Ξενία Βόλου μας βάζει ιδέες για γουικέντ σε μια διαχρονικά ζωντανή πόλη μια ανάσα από το Πήλιο.

Ξενία Βόλου - εικόνα 1

Ο καινούργιος γυάλινος «θόλος» πάνω από το χαρακτηριστικό πέτρινο κτίριο του Ξενία μπορεί να ξενίζει εκ πρώτης όψεως τους... αυστηρούς υπέρμαχους της μοντέρνας αρχιτεκτονικής· μόλις βρεθείς όμως στο roof garden του τρίτου ορόφου που μοιάζει να ίπταται πάνω από την παραλία του Βόλου, ξεχνάς τους όποιους αρχικούς δισταγμούς. Η αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε πλοίο, ή μάλλον σε πολυτελές γιοτ, σε ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού -συγνώμη, της διαμονής- στο νέο Ξενία Βόλου: από το πρωινό ξύπνημα στο δωμάτιο (ένα sea view σχεδόν επιβάλλεται σ' αυτό το ξενοδοχείο) ως την απόλαυση των finger food στο πανέμορφο lounge δίπλα στο κύμα που θυμίζει yacht club κι από το βραδινό ποτό υπό τους ήχους του DJ στο roof bar με θέα τη φωτισμένη πόλη ως το τσεκάρισμα των e-mails στο business center, το οποίο επίσης βλέπει θάλασσα.

Περνώντας στον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων Domotel, το Ξενία Βόλου αναδιαμορφώθηκε ριζικά - σήμερα είναι πλέον ένα στυλάτο city hotel που συνδυάζει άνεση, πολυτέλεια και καλές παροχές. Ένα καινούργιο πλήρες city spa, με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, αίθουσες διαφόρων περιποιήσεων (μασάζ τροπικής βροχής, σάουνα, χαμάμ, αίθουσες μασάζ κ.ά.) και γυμναστήριο, αναμένεται να αποτελέσει νέο fitness στέκι για τους Βολιώτες αλλά και τους κατοίκους των γύρω πόλεων. Τα δωμάτια είναι μεγάλα, με λιτό καθαρό design και διακοσμημένα σε ξεκούραστους τόνους του μπεζ, του γαλάζιου ή του γκρι και άνετα μπάνια με μπανιέρα και αναλώσιμα Anne Semonin. Βλέπουν είτε στη θάλασσα είτε στην πόλη. Ξεχωρίζουν οι δύο σουίτες με σαλόνι, τραπεζαρία, king size κρεβάτι, μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ και home spa αίσθηση με προϊόντα Damana spa. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη εστιατόριο a la carte με έμφαση και στις επιλογές κρασιών, κομμωτήριο και συνεδριακό 500 ατόμων.

INFO

Πλαστήρα 1, Βόλος, 24210/92700, www.domotel.gr

Δέσποινα Ζευκιλή
dzeykili@athinorama.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.