Oh Christmas hotel!

Με ειδικές χριστουγεννιάτικες προτάσεις και πακέτα που περιλαμβάνουν δραστηριότητες για παιδιά, ρεβεγιόν, brunches αλλά και spa, τα μεγάλα ξενοδοχεία είναι ιδανική πρόταση για πολυτελείς ή και οικογενειακές γιορτές. Προσφέρονται άλλωστε για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής και σε συμφέρουσες πολλές φορές τιμές.

Oh Christmas hotel!

Με ειδικές χριστουγεννιάτικες προτάσεις και πακέτα που περιλαμβάνουν δραστηριότητες για παιδιά, ρεβεγιόν, brunches αλλά και spa, τα μεγάλα ξενοδοχεία είναι ιδανική πρόταση για πολυτελείς ή και οικογενειακές γιορτές. Προσφέρονται άλλωστε για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής και σε συμφέρουσες πολλές φορές τιμές.

Oh Christmas hotel! - εικόνα 1
Exclusive ατμόσφαιρα στις βίλες του «Nafplia Palace»

Κάθε στιγμή των φετινών γιορτών στο πολυτελές Nafplia Palace μοιάζει να έχει προβλεφθεί μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια - και για όλη την οικογένεια. Highlights του full time γιορτινού προγράμματος: τα ατμοσφαιρικά γκουρμέ ρεβεγιόν υπό τους ήχους του πιάνου στην «Αμυμώνη», ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια της Ελλάδας που μοιάζει να ίπταται πάνω από το Ναύπλιο και τον Αργολικό Κόλπο (υπάρχουν πάντα οικονομικότερες προτάσεις στο άλλο εστιατόριο), το παιδικό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης με Άγιους Βασίληδες, ξωτικά και διάφορες δραστηριότητες και τα εορταστικά brunch και champagne cocktails evenings υπό τους ήχους της τζαζ. Κρατήσεις 27520/70800, www.nafplionhotels.gr, www.nafpliapalace.gr

Oh Christmas hotel! - εικόνα 2
Ατμοσφαιρικό εορταστικό δείπνο στο «Les Lazaristes»

Ένα γιορτινό σκηνικό, γεμάτο λάμψη και χριστουγεννιάτικο feeling θα στηθεί στο Les Lazaristes, ιδανική πρόταση τόσο για όσους θέλουν να ζήσουν έντονα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Οι επιλογές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Gourmet Gala Dinner με ζωντανή μουσική, Roof Garden Party με DJ set, buffet brunches, πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με ένα φαντασμαγορικό count down στο roof garden και γκουρμέ μενού. Από τις 23/12 ως τις 2/1 στην «Αυλή των Θαυμάτων» τα παιδιά φιλοτεχνούν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα έργα, παίζουν, μαγειρεύουν, συναντούν τον Άγιο Βασίλη και συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια. Ως τις 31/1 το εστιατόριο «Fred & Ginger» προσφέρει ταξίδι στις γεύσεις της ρώσικης κουζίνας και το Papa Cigar Lounge Bar «Vodka & Chocolate mystic flavors». Την παραμονή των Χριστουγέννων στο Gourmet Gala Dinner του εστιατορίου «Fred & Ginger» και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Roof Garden Gala του ξενοδοχείου, οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν μέρος στις μεγάλες εορταστικές κληρώσεις για διαμονή και δείπνα 5 αστέρων και στους τρεις προορισμούς της Domotel. Το superior δίκλινο δωμάτιο με deli breakfast buffer κοστίζει € 109 και τα ρεβεγιόν ξεκινούν από € 62 χωρίς τα ποτά. Κρατήσεις: 2310/647400, www.domotel.gr

Στο πολυτελές και family-friendly Alkyon Resort στο Βραχάτι Κορινθίας το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα συνοδεύσει η ορχήστρα «Νότος», ενώ τα δείπνα στις 25/12 και 30/12 θα συνοδεύει ντουέτο σε όμορφες μελωδίες και χορευτικά κομμάτια. Για τις ημέρες των γιορτών έχουν προβλεφθεί πλούσιοι μπουφέδες, brunch την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, παιδικό πάρτυ με μαγικά, ομαδικά παιχνίδια και απασχόληση των παιδιών. Κρατήσεις: 27410/52010-11, 2106425393, www.alkyonhotel.gr. Μία ακόμη κλασική επιλογή για οικογένειες είναι το Porto Hydra Hotel στο Πλέπι Ερμιονίδας που τις μέρες των Χριστουγέννων θα βάλει τα γιορτινά του με έναν πληθωρικό μπουφέ και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Οι τιμές ξεκινούν από € 210 με πρωινό (μονόκλινο), ενώ η διαμονή για ένα παιδί έως και 10 ετών είναι δωρεάν. Κρατήσεις 27540/41112, 2103605875, www.portohydra.gr

Oh Christmas hotel! - εικόνα 3
Χριστουγεννιάτικη χαλάρωση στο «Thermae Sylla»

Συνδυάστε τις διακοπές των Χριστουγέννων με ένα ταξίδι αναζωογόνησης στο καλύτερο ιαματικό κέντρο της Ελλάδας το Thermae Sylla - Spa Wellness Hotel. Με πακέτα τριών έως πέντε διανυκτερεύσεων και τιμές που ξεκινούν από € 671 κατ' άτομο, μπορείτε να κάνετε απεριόριστη χρήση της εσωτερικής και εξωτερικής πισίνας με ιαματικό νερό, του γυμναστηρίου, ενώ εξασφαλίζετε δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα Aqua Aerobic και απασχόληση για τα παιδιά σας. Για τις βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το Thermae Sylla έχει οργανώσει εορταστικό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική. Αιδηψός, 22260/60100-10, www.thermaesylla.gr

Το Ξενία Βόλου της αλυσίδας Domotel θα γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα και το νέο χρόνο με πολύ χορό αλλά και αναζωογονητικές στιγμές στο Spa & Wellness Center. Για την παραμονή των Χριστουγέννων έχει προγραμματιστεί ένα λαμπερό και κεφάτο ρεβεγιόν. Η βραδιά θα συνεχιστεί στο roof garden Yacht Club με πάρτυ μέχρι πρωίας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα στηθεί ένα φαντασμαγορικό Welcome Party 2007 για την υποδοχή του νέου χρόνου και πάλι στο roof garden Yacht Club. Το δείπνο περιλαμβάνει άκρως εορταστικές συνταγές, ενώ ζεστό κακάο και σοκολάτα θα σερβίρονται άφθονα στο Coffee Corner. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Spa & Wellness Center. Κρατήσεις: 24210/37793-5, 24210/37796, www.domotel.gr.

Το «αδελφό» ανακαινισμένο Άρνη στην καρδιά της Καρδίτσας σας υπόσχεται συναρπαστικές χριστουγεννιάτικες μέρες και νύχτες. Τα ρεβεγιόν θα είναι πλημμυρισμένα από μουσική, παραδοσιακές γεύσεις και επιλεγμένα κρασιά, ενώ τα πρωινά των γιορτών θα απολαύσετε εξίσου σπιτικές συνταγές. Κρατήσεις: 24410/22161, www.domotel.gr.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Sofitel Capsis Hotel Rhodes, με τιμές που ξεκινούν από € 99 την ημέρα (ελάχιστη διαμονή τρεις διανυκτερεύσεις), μας δίνει ιδέες για Χριστούγεννα στη Ρόδο. Εάν στο πακέτο σας θέλετε να συμπεριλάβετε και ημιδιατροφή, θα σας κοστίσει € 20 επιπλέον κατ' άτομο, ενώ για τα ρεβεγιόν το κόστος ανέρχεται στα € 50 χωρίς τα ποτά (για το πρώτο παιδί έως και 12 ετών δεν υπάρχει χρέωση στην ημιδιατροφή και στη διαμονή). Κρατήσεις: 2106142083-7, www.capsis.gr.

Ένα πρωτότυπο και πλούσιο πρόγραμμα έχουν σχεδιάσει και τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Classical Hotels ανά την Ελλάδα. Το Macedonia Palace θα σας ζαλίσει ευχάριστα την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων με ζωντανή ελληνική και ξένη μουσική, άφθονο κρασί και εξαιρετικό φαγητό. Μεγαλύτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με πολλές εκπλήξεις και δώρα. Σε κάθε αίθουσα του ξενοδοχείου θα σερβίρονται διαφορετικά μενού, ενώ οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται ελεύθερα από τη μία στην άλλη απολαμβάνοντας πανδαισία μουσικής και φαγητού.

Εντυπωσιακά θα είναι και τα ρεβεγιόν που οργανώνουν το Larissa Imperial στη Λάρισα και Egnatia Grand στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και τα πρωινά της επόμενης ημέρας.

Κρατήσεις: Macedonia Palace 2310/897197, Larissa Imperial 2410/687600, Egnatia Grand 25510/38000. Κεντρικές κρατήσεις: 801 11 20 420, www.classicalhotels.com.

Βούλα Ακριβάκη
pakrivaki@athinorama.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.