"Theros All Suite Hotel": Ένας παράδεισος ευεξίας μας μυεί στην τέχνη του slow living στο νησί του Ιπποκράτη

Theros All Suite Hotel

Έναν κρυμμένο παράδεισο αρμονίας, βιωσιμότητας και ευζωιστικής φιλοξενίας εμπνεύστηκε η οικογένεια Μαστρομηνά σε μια τοποθεσία απόλυτης ηρεμίας μες στους ευκάλυπτους και τα αρμυρίκια στην υπήνεμη παραλία της Λάμπης, στο τελευταίο φυσικό παραλιακό μέτωπο μεταξύ του αστικού ιστού και της ζώνης τουριστικής ανάπτυξης της Κω. Ασπαζόμενοι μια σύγχρονη φιλοσοφία επιχειρηματικότητας που βάζει την προστασία του περιβάλλοντος ψηλά στις προτεραιότητες ακολούθησαν τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής σχεδίασαν ένα eco all suite hotel που αντανακλά μια βαθιά δέσμευση για ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον. Μια όαση χαλάρωσης και επαφής με τη φύση, με στοιχεία της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και ιστορίας και έμφαση στο ευ ζην, το "Theros All Suite Hotel" θα γίνει η βάση μας για ένας θέρος επανεκκίνησης και αναζωογόνησης. 

Theros All Suite Hotel

Οι σουίτες μάς καλωσορίζουν σε ένα περιβάλλον ιδιωτικότητας, αρμονίας και αισθητικής. Οι αρχές της βιωσιμότητας διαπνέουν τον σχεδιασμό και τις φυτεύσεις κυρίως με μεσογειακά είδη και με Ιπποκρατικά βότανα που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα και στο κέντρο ευεξίας.  

Theros All Suite Hotel

Η παρουσία του υδάτινου στοιχείου, οι αναφορές στην αρχιτεκτονική της Κω, τα ελαιόδεντρα και οι φοίνικες που περιβάλλουν το χώρο της πισίνας, το μάτι που ταξιδεύει στο Αιγαίο, οι δημιουργικές γεύσεις με υλικά απ’ το μποστάνι με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου στο εστιατόριο "Mazi by Theros" όλα εδώ συναινούν στη χαλάρωση, τη φυγή, τη σύνδεση με τη φύση και την ιστορία του τόπου, αλλά και τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. 

Κως, 2242440300, www.therosallsuitehotel.com 
FB: Theros All Suite Hotel, IG: @therosallsuitehotel 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ποιά νησιά πρωταγωνιστούν σε τζίρο από καταλύματα και εστίαση τον Μάιο σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

Η Πάρος και η Μήλος πρωπορεύονται στις αυξήσεις αεροπορικών αφίξεων και εσόδων καταλυμάτων και εστίασης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/07/2024

Στην "Μαργιώρα" δεν έρχεσαι μόνο για να καλοφάς (αν και θα μπορούσες)

Εστιατόριο για δείπνο, wine και cocktail bar, ένα μικρό shop/delicatessen με εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών και μια κρυφή αυλή που εκτός των άλλων στεγάζει και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι μερικά από τα πολλά πρόσωπα της Μαργιώρας.

Από την Τιφλίδα στον Καύκασο: Πήγαμε στη Γεωργία και καταλάβαμε γιατί (το κρασί και η γαστρονομία της) είναι τόσο hot

Σε ζυμώσεις, όχι μόνο πολιτικές, βρίσκεται η χώρα στα σύνορα Ευρώπης και Ασίας, που αναδεικνύεται σε νέο darling όσων αναζητούν νέες τάσεις στο ταξίδι, το φαγητό και το κρασί. Άλλωστε στις ζύμες και τις ζυμώσεις βρίσκεται και η καρδιά του ταξιδιωτικού της DNA.

Εν εξελίξει η αποκατάσταση της "Οικίας του Νέρωνα" στην Αρχαία Ολυμπία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποκατάσταση των Ανατολικών Θερμών του Οκταγώνου στην Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού για την ανάδειξη των ρωμαϊκών μνημείων της περιοχής.

Zagori Mountain Running: η γιορτή του μεγαλύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος ξεκινά

Η επίσημη έναρξη του φετινού Zagori Mountain Running θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Τα χωριά της Νάξου είναι ότι χρειαζόμαστε

Ακόμη και όταν οι παραλίες θα γεμίσουν ομπρελοξαπλώστρες και τα προνομιούχα σημεία με βίλες, η Νάξος θα αντιστέκεται χάρη στα διάσπαρτα στην ενδοχώρα χωριά της, που δεν εγκλωβίζονται στις "επιβολές" του μαζικού τουρισμού.