"Miramare Resort & Spa" και "Ariadne Beach Adults Only", Άγιος Νικόλαος: Αυτό το Πάσχα στην Κρήτη θα σας μείνει αξέχαστο

Ακολουθούν δυο ξεχωριστές προτάσεις για όλα τα γούστα και τις ανάγκες για το φετινό Πάσχα.

Miramare Πάσχα Resort & Spa 2024 Άγιος Νικόλαος

Η Κρήτη απ’ άκρη, σ' άκρη, ορεινά ή παραθαλάσσια, γιορτάζει το Πάσχα με ξεχωριστές παραδόσεις, ήθη και έθιμα. Η λέξη "Πάσχα" σε άλλους φέρνει στο μυαλό καλτσούνια, τσουρέκια, σε άλλους λαμπάδες, κόκκινα αυγά, ψαλμωδίες, επιτάφιους, αλλά σίγουρα για όλους τους Αγιο-Νικολιώτες σημαίνει κάψιμο του Ιούδα στην μέση της λίμνης Βουλισμένης. Ένα έθιμο που ξεκίνησε πριν χρόνια και έγινε θεσμός για την τοπική κοινωνία και πλέον επισκέπτες απ’ όλη την Κρήτη, την Ελλάδα και την Ευρώπη έρχονται για να θαυμάσουν. Εσείς ακόμα το σκέφτεστε; Μην χάνετε άλλο χρόνο. Κλείστε αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια αν θέλετε να πάρετε το αμάξι σας μαζί και για την διαμονή σας μην αγχώνεστε. Ακολουθούν δυο ξεχωριστές προτάσεις για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. 

Εντός κι εκτός πόλης ταυτόχρονα...μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Αγίου Νικολάου, μπροστά στην παραλία του Γαργαδώρου, με τα "γάργαρα" νερά, θα βρείτε δυο ξενοδοχεία, το ένα δίπλα στο άλλο, του ομίλου ΜΑΡΕ Α.Ε. Μια οικογενειακή επιχείρηση που σας υπόσχεται ότι οι διακοπές του Πάσχα, είναι οικογενειακή υπόθεση. Το Miramare Resort & Spa και το Ariadne Beach – Adults Only είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν αυτό το Πάσχα και να σας δείξουν τι σημαίνει φιλοξενία στα μέρη μας.

Miramare Resort & Spa

Θέα που κόβει την ανάσα. Από κάθε σημείο του ξενοδοχείου βλέπετε μπλε. Το απέραντο γαλάζιο τ’ ουρανού, το μπλε της θάλασσας.

Miramare Πάσχα Resort & Spa 2024 Άγιος Νικόλαος

Δωμάτια σχεδιασμένα κατάλληλα για να ξεκουραστεί το σώμα και το πνεύμα. Για οικογένειες, ζευγάρια ή μοναχικούς ταξιδιώτες, το Miramare σας προσφέρει από απλά δωμάτια, σουίτες με πισίνες ή και ολόκληρες βίλες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα μας www.miramarecrete.gr και να κλείσετε ότι προτιμάτε εσείς και η παρέα σας για τις διακοπές του Πάσχα. 

Στο κάθε δωμάτιο, θα βρείτε μοσχομυριστά και αφράτα Κρητικά καλτσούνια και τσουρέκια, από το Νίκο το ζαχαροπλάστη μας, φτιαγμένα με αγνά υλικά και αγάπη, καθώς και ένα καλάθι με κόκκινα αυγά, έτοιμα για τσούγκρισμα.

Πιστοί στις παραδόσεις την Μεγάλη Παρασκευή από το πρωί προσκυνάμε τους στολισμένους επιτάφιους σε κάθε εκκλησία της πόλης ή και των γύρω χωριών και το βράδυ, μετά το πλούσιο δείπνο σε μπουφέ, κατάλληλο για όσους νηστεύουν ή και όχι, κατευθυνόμαστε όλοι στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Αφού ακούσουμε ευλαβικά τα εγκώμια, ακολουθούμε την περιφορά του επιταφίου στην πόλη, με την συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας.

Miramare Πάσχα Resort & Spa 2024 Άγιος Νικόλαος

Το Μεγάλο Σάββατο, αφού απολαύσετε το πλούσιο πρωινό σας στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, με θέα τον καταγάλανο Μεσογειακό ουρανό και το απέραντο μπλε της θάλασσας, με το άπλετο και καθαρό φως του ήλιου , που ζεσταίνει κάθε γωνιά αυτού του ονειρεμένου τόπου, έχετε την ημέρα σας ελεύθερη για ξεκούραση ή εξερεύνηση της πόλης, αναλόγως την διάθεση σας. Κρατήστε όμως δυνάμεις, γιατί το βράδυ θα είναι μεγάλο. 

Miramare Πάσχα Resort & Spa 2024 Άγιος Νικόλαος

Αυτό το βράδυ βάλτε τα καλά σας, πάρτε από τις λαμπάδες που φτιάχνουμε ξεχωριστά για εσάς, και κατηφορίστε όλοι από νωρίς στο κέντρο της πόλης, περιμετρικά της λίμνης όπου περιμένουμε να λάβουμε το Άγιο Φως. Τα μεσάνυχτα ακριβώς, θα απολαύσουμε την πυρά του Ιούδα στην λίμνη και τα φαντασμαγορικά βεγγαλικά και ύστερα, αφού αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας και πούμε το "Χριστός Ανέστη" ο ένας στον άλλον, θα επιστρέψουμε στο Miramare για το Αναστάσιμο δείπνο, απ’ το οποίο δεν γίνεται να λείπει η πεντανόστιμη μαγειρίτσα που θα μας ετοιμάσει ο Chef μας ο Μπάμπης. 

Ξημερώνει η Κυριακή του Πάσχα, με την μυρωδιά των αρνιών στις σούβλες. Πάρτε ένα ελαφρύ πρωινό και ακολουθήστε μετά σιγά σιγά το δρόμο προς το Pool Restaurant Aeolos, όπου ένα τρικούβερτο Κρητικό γλέντι θα αρχίσει το μεσημεράκι. H ρακή να ρέει άφθονη, και η λύρα να παίζει τους σκοπούς της. Αφού ζεσταθούμε κι έρθουμε κοντά, το γλέντι δεν τελειώνει φυσικά αλλά συνεχίζει με λαϊκό πρόγραμμα. Κέφι, χοροί και ο μπουφές γεμάτος ντόπιες Πασχαλιάτικες νοστιμιές. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στο +30 28410 86030 ή επισκεφθείτε την σελίδα μας https://www.miramarecrete.gr/

Ariadne Beach Adults Only

Ariadne Πάσχα Άγιος Νικόλαος

Πλησιάζει το Πάσχα, δεν έχετε παιδιά και θέλετε να αποδράσετε; Θέλετε να βιώσετε τις ξεχωριστές εμπειρίες που διαβάσατε παραπάνω; Ήθη και έθιμα που έρχονται απ’ όλο τον κόσμο να τιμήσουν κι εσείς που είστε μόλις μισή ώρα μακριά αεροπορικώς δεν το έχετε ζήσει ακόμα; Παράλληλα με τα έθιμα, οι ντόπιες νοστιμιές και η φιλοξενία στο ζενίθ της, θα σας κάνουν να αγαπήσετε αυτό το μέρος, να είστε σίγουρος. 

Ariadne Πάσχα Άγιος Νικόλαος

Το Ariadne Beach, για ενήλικες και μόνο, ένα αρχιτεκτονικό στολίδι, με δωμάτια χτισμένα αμφιθεατρικά και πέτρινα σοκάκια που σας δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα παραδοσιακό οικισμό της Κρήτης, είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη αλλά και δυο βήματα από την παραλία.

Ariadne Πάσχα Άγιος Νικόλαος

Το Ariadne είναι ένα ιδανικό ξενοδοχείο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου,  για πελάτες απαιτητικούς που θέλουν να απολαύσουν μια ήσυχη και άκρως ξεκούραστη διαμονή. Η παραλία του Γαργαδώρου, ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο, με τα καταγάλανα νερά της και τα μικρά βοτσαλάκια της, είναι έτοιμη να σας δροσίσει, μιας που οι θερμοκρασίες στην Κρήτη είναι ήδη ανεβασμένες. Όπως ακριβώς και η διάθεση μας για τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα. 

Ariadne Πάσχα Άγιος Νικόλαος

Με δωμάτια άνετα και φωτεινά, το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι την όρεξη σας για να απολαύσετε τον καθαρό Κρητικό αέρα, τη θαλασσινή μελωδία και τις παραδόσεις αυτού του τόπου.

Ariadne Πάσχα Άγιος Νικόλαος

Το Μεγάλο Σάββατο, μετά την πυρά του Ιούδα, το Αναστάσιμο δείπνο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο μας Miramare Resort & Spa, όπως και το Κυριακάτικο γλέντι.

Μην χάνετε χρόνο, κλείστε την διαμονή σας αμέσως
www.ariadnecrete.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.