"Skiti Villas", Σκήτη Λάρισας: Ανακαλύψτε το άγνωστο μπαλκόνι στο Aιγαίο - ιδανική βάση για πράσινες Πασχαλινές εξορμήσεις

Έξι ανεξάρτητες πολυτελείς βίλες, χτισμένες στην άκρη του χωριού Σκήτη Αγιάς, μέσα στο πράσινο, όλες με θέα το Αιγαίο πέλαγος, και χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, ό,τι πρέπει για φυσιολατρικό Πάσχα.

Skiti Villas Πάσχα Λάρισα

Αν αυτό το Πάσχα αναζητάτε μια πρόταση έξω από τα συνηθισμένα, δίπλα στη φύση και με σεβασμό στην προστασία της, με χαλαρούς ρυθμούς αλλά με όλες τις ανέσεις, που θα σας ξεκλειδώσει τις ομορφιές ενός άγνωστου στους πολλούς προορισμού που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, καλωσήρθατε στο "Skiti Villas"

Σε απόσταση περιπάτου από το γραφικό χωριό της Σκήτης Αγιάς, αμφιθεατρικά χτισμένες πάνω σε μια καταπράσινη πλαγιά σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα, ατενίζοντας το Αιγαίο και τις επιβλητικές κορυφογραμμές της Χαλκιδικής, μέσα σε κτήμα 3200 τ.μ., οι έξι ολοκαίνουργιες βίλες του συγκροτήματος εντυπωσιάζουν τόσο με την τοποθεσία και τον προσανατολισμό τους όσο και με τις ανέσεις και την αισθητική τους.    

Skiti Villas Πάσχα Λάρισα

Όταν άρχισαν να σχεδιάζουν το έργο για τη δημιουργία μιας ήπιας ξενοδοχειακής μονάδας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές της Θεσσαλίας αλλά και σεβόμενοι τη φύση, οι οραματιστές του "Skiti Villas" βρήκαν στο χωριό της Σκήτης το ιδανικό περιβάλλον για το όνειρό τους. Και όντως ανεβαίνοντας μέχρι εδώ από μια όμορφη διαδρομή που περνά από το γεφύρι του Αλαμάνου που χτίστηκε το 1858, μόλις 38 χλμ. από τότε που αφήνουμε πίσω μας την εθνική Αθήνας - Λάρισας με κατεύθυνση της Αγιά, το πρώτο που σκεφτόμαστε είναι ότι όσο και να ταξιδεύεις στην Ελλάδα πάντα βρίσκεις νέους προορισμούς να σε γοητεύουν. 

Skiti Villas Πάσχα Λάρισα

Πολύ άνετες, λειτουργικά σχεδιασμένες, με ποιοτική επίπλωση σε μοντέρνο στιλ και πλήρη εξοπλισμό αιχμής (τόσο σε συσκευές και τεχνολογία όσο και σε σερβίτσια), οι έξι βίλες διαθέτουν όλες ιδιωτικό parking, κήπο και βεράντα με εξωτερική τραπεζαρία και θέα στη θάλασσα. Σαν στο ιδανικό εξοχικό, δηλαδή! 

Skiti Villas Πάσχα Λάρισα

Οι "Skiti Villas" φτιάχτηκαν για ταξιδιώτες που θέλουν να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, να περάσουν χρόνο με τους αγαπημένους τους, να κολυμπήσουν σε πεντακάθαρα νερά,να χαλαρώσουν στην ηρεμία του βουνού, να δοκιμάσουν  τοπικές και παραδοσιακές γεύσεις. Μάλιστα, το συγκρότημα είναι pet-friendly κι έτσι τα αγαπημένα μας κατοικίδια μπορούν να έρθουν κι αυτά μαζί εκδρομή στη φύση.

Το χωριό της Σκήτης με τη γραφική πλατεία και τις ταβέρνες μας περιμένει για βόλτα ενώ η αχανής παραλία, μόλις 7 λεπτά με αυτοκίνητο, για τα πρώτα μπάνια της σεζόν. Σε συνεργασία με εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων, μπορούν να μας κλείσουν τοξοβολία ή κανό στη λίμνη της Σκήτης, rafting σε παραπόταμο του Πηνειού, περιπατικές διαδρομές και άλλες εμπειρίες. 

Skiti Villas Πάσχα Λάρισα

Το Πάσχα είναι η ιδανική εποχή για να ακούσουμε το τραγούδι της φύσης και να ξανα-αισθανθούμε τα σημαντικά. Πριν αναζητήσουμε, λοιπόν, τις εκκλησίες και τα έθιμα της περιοχής αξίζει να γνωρίσουμε την ιστορία της Σκήτης που, κρίνοντας από το όνομά της, μπορούμε να υποθέσουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή ασκήτευαν μοναχοί. Άλλωστε, αυτό μαρτυρούν τα δύο ασκηταριά των Αγίων Αναργύρων, ένα από τα μοναστήρια του "όρους των Κελλίων", που βρίσκονται 1χλμ. Βορειοδυτικά της Σκήτης και που έχουν αγιογραφηθεί ανάμεσα στον 12ο και στον 16ο αιώνα μ.Χ. Αξίζει να επισκεφτεί κανείς, επίσης, την Παναγία Πολυδενδρίου, μέσα στο δάσος με την πελώρια βελανιδιά δίπλα στο ναό. 

Κοντά στο χωριό, η λίμνη της Σκήτης περιτυλιγμένη από τους λόφους με καστανιές και καρυδιές, στην οποία υπάρχει βάση για κανό, αλλά και η πηγή "Μπουρμπουλήθρα", μέσα σε πλούσια βλάστηση με πλατάνια και νότια της εντοπίζονται τα ερείπια τειχών της αρχαίας Μελιβοίας, μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε. Το δάσος του Μαυροβουνίου όπου κυριαρχούν πολλών ειδών δέντρα και ζώα, έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο NATURA 2000, και την άνοιξη είναι στις ομορφιές του, ενώ δύο ακόμη σημεία με άπλετη θέα είναι το "Κάστρο" σε απόσταση 2 χλμ. από το χωριό και η τοποθεσία "Σημαία".

Skiti Villas Πάσχα Λάρισα

Σε έναν προορισμό ήπιας ανάπτυξης, χτισμένες με υλικά συμβατά στο περιβάλλον και με όλες τις σύγχρονες υποδομές εξοικονόμησης ενέργειας και διαχείρισης των υδάτινων πόρων, οι "Skiti Villas" έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, σε οικογένειες που αγαπούν την εξοχή και την θάλασσα, αλλά και σε παρέες που αναζητούν μια πρόταση για όλες τις εποχές.

Σκήτη Αγιάς, 6944254924, 6945237709, skitivillas@gmail.com, contact@skiti-villas.grskiti-villas.gr, FB, IG: @skitivillas

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.