"Kerkyra Blue Hotel N' Spa", Κέρκυρα: Ζήστε την εμπειρία του πιο διάσημου Πάσχα απολαμβάνοντας το νέο πρόσωπο του πεντάστερου premium all inclusive hotel

Το μοναδικό Κερκυραϊκό Πάσχα συναντά ένα ξενοδοχείο - προορισμός που μας υποδέχεται πλήρως αναβαθμισμένο συστήνοντάς μας τη φιλοσοφία της the Elegant Collection by Louis Hotels που απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια που θέλουν να χαλαρώσουν με ηρεμία όσο και σε οικογένειες.

Kerkyra Blue Hotel N' Spa Πάσχα Κέρκυρα

Δεν υπάρχει πιο φημισμένος προορισμός για Πάσχα στην Ελλάδα από την Κέρκυρα, και δικαίως. Με τα μοναδικά της έθιμα, το ξεχωριστό τελετουργικό και τις φιλαρμονικές να απογειώνουν την κατάνυξη και την εορταστική ατμόσφαιρα με τις μελωδίες τους στους γραφικούς δρόμους και τις επιβλητικές πλατείες της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας, αν δεν έχετε ζήσει το Πάσχα στην Κέρκυρα σίγουρα είναι μια once in a lifetime εμπειρία τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες με παιδιά. 

Με τους εορτασμούς να ξεκινούν από την Κυριακή των Βαΐων, με την περιφορά των λειψάνων του Αγίου Σπυρίδωνα τιμώντας το θαύμα το που λέγεται ότι έσωσε το νησί από το λιμό, ως την πανηγυρική "Πρώτη Ανάσταση" το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου με το σπάσιμο των μπότηδων στην πλατεία της Σπιανάδας, καθ' όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας λαμβάνει χώρα ένα μοναδικό τελετουργικό. Οι πολυάριθμες φιλαρμονικές μπάντες του νησιού παίζουν σημαντικό ρόλο, εναλλάσσοντας τα πένθιμα εμβατήρια με τις εορταστικές μελωδίες της Ανάστασης. 

Kerkyra Blue Hotel N' Spa Πάσχα Κέρκυρα

Είτε ταξιδεύετε στο νησί με ρομαντική διάθεση χαλάρωσης είτε με οικογένεια με μικρά παιδιά, το νέο πρόσωπο του "Kerkyra Blue Hotel N' Spa" της Elegant Collection by Louis Hotels με μοναδικές Πασχαλινές προσφορές θα γίνει η ιδανική βάση σας για να ζήσετε το Κερκυραϊκό Πάσχα και να απολαύσετε τις διακοπές στο έπακρο. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει Πασχαλινό Γεύμα με παραδοσιακή Mαγειρίτσα την Μεγάλη Παρασκευή, παραδοσιακό μενού το Μεγάλο Σάββατο, πασχαλινό γεύμα και Οβελίας την Κυριακή, ενώ θα έχει Πρόγραμμα Εορτών Εκδηλώσεις και δραστηριότητες για το Πάσχα.

Μια επένδυση πάνω από 6 εκατομμυρίων ευρώ έχει μεταμορφώσει το ξενοδοχείο που απολαμβάνει μια προνομιακή παραθαλάσσια τοποθεσία σε απόσταση αναπνοής από την πόλη της Κέρκυρας σε ένα εντυπωσιακό πεντάστερο resort με premium all inclusive εμπειρία. 

Kerkyra Blue Hotel N' Spa Πάσχα Κέρκυρα

Με 4 εστιατόρια, 3 μπαρ, ενα πεντάστερο σπα και άπλετους χώρους, το "Kerkyra Blue Hotel N’ Spa" προσφέρει μια νέα διάσταση πολυτέλειας και άνεσης τόσο σε ζευγάρια όσο και σε οικογένειες με έμφαση στο elegant design και την ηρεμία. Η προσωπική εξυπηρέτηση, τα ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια και οι adults-only χώροι χαλάρωσης εξασφαλίζουν ότι η premium all-inclusive εμπειρία προσφέρεται στα μέτρα κάθε γούστου και ανάγκης.

Kerkyra Blue Hotel N' Spa Πάσχα Κέρκυρα

Τα δωμάτια, όλα με χαλαρωτικό σύγχρονο ύφος και ξεχωριστό εξοπλισμό, προσφέρουν επιλογές τόσο για άνετη διαμονή για ζευγάρια όσο και family rooms ιδανικά για οικογένειες. Ένα πάσο που εξασφαλίζει την είσοδο στις πιο εκλεπτυσμένες εμπειρίες του ξενοδοχείου και στην πλήρη γευστική του παλέτα, τα εκλεκτά ποτά και τα live cooking stations στα θεματικά εστιατόρια απογειώνει την εμπειρία.  

Kerkyra Blue Hotel N' Spa Πάσχα Κέρκυρα

Από τον πλούσιο μπουφέ, το show cooking αλλά και τον παιδικό μπουφέ του κυρίως εστιατορίου με θέα στη θάλασσα, όπου έχει προβλεφθεί και ειδικός χώρος μόνο για ενήλικες, μέχρι το "Alati Greek Flavous" με ελληνικές γεύσεις σε στιλ μοντέρνας ταβέρνας και το ασιατικό "Fiki Japanese Fusion" οι γευστικές επιλογές καλύπτουν διαφορετικά γούστα, ενώ στα ατμοσφαιρικά bar σερβίρονται επιλεγμένα ποτά.

Η Pavilion area περιμένει τόσο τις οικογένειες όσο και τα ζευγάρια να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το al fresco living με γεύσεις της επιλογής τους, ενώ οι δύο πισίνες, η παιδική πισίνα και η παραλία με τις καμπάνες, τα gazebos και τις ομπρέλες έχουν υπέροχες γωνιές χαλάρωσης και διασκέδασης για όλους περιτριγυρισμένες από κήπους με πολύ πράσινο.

Kerkyra Blue Hotel N' Spa Πάσχα Κέρκυρα

Η εμπειρία του νέο πολυτελούς spa έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει upper class χαλάρωση και προσωποποιημένες υπηρεσίες με νέα treatment rooms, hammam, σάουνα, χώρο χαλάρωσης αλλά και δυνατότητα μασάζ σε εξωτερικό χώρο με θέα στη θάλασσα.  

Μη χάσετε την ειδική πασχαλινή προσφορά που προσφέρει 30% στα premium all inclusive πακέτα που προπληρώνονται αν κλείσετε απευθείας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.kerkyrablue.com. Προπληρώστε και κερδίστε 30% έκπτωση σε Premium All Inclusive. Η τιμή περιλαμβάνει όλα τα φαγητά, σνακ, εισαγόμενα ποτά και επιλογή θεματικών εστιατορίων, παραδοσιακό πασχαλινό μπουφέ και εορταστικές εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο, επίσης θα παρέχεται δωρεάν υπηρεσία λεωφορείου από το ξενοδοχείο και επιστροφή για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παραστούν σε όλες τις κύριες εκδηλώσεις του Πάσχα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη της Κέρκυρας.

Αλυκές Ποταμού, Κέρκυρα, 26610 24030, kerkyrablue.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.