"Aigis Suites", Κέα: Το ευ ζην γίνεται πράξη στο σοφιστικέ boutique hotel της Τζιας που ζει το Πάσχα ολόψυχα

Σημείο αναφοράς της boutique φιλοσοφίας με άποψη στη Τζια, το "Aigis Suites", αλλά και το ανοιχτό στους επισκέπτες του νησιού περίφημο sunset bar του, υποδέχονται το Πάσχα στις Κυκλάδες χαϊδεύοντας όλες τις αισθήσεις.

Aigis Suites Πάσχα Κέα

Οι ταξιδιώτες που αναζητούν το ιδιαίτερο και έχουν επισκεφτεί την Κέα γνωρίζουν σίγουρα το "Aigis Suites", το κομψό έργο τέχνης όπου η ενστάλλαξαν την ευ ζην φιλοσοφίατους, η Λίζα, ο Τάκης και η Άννας Ασπιώτη, μια οικογένειας που αγαπάει τα ταξίδια, την απλότητα και την αληθινή φιλοξενία. 

Σε ένα αμφιθεατρικό σημείο στο Βουρκάρι της Κέας, η θέα που κόβει την ανάσα, η αυθεντικότητα της τζιώτικης αρχιτεκτονικής και η πολυτέλεια της μοναδικότητας, ενέπνευσαν τον μεγάλο ζωγράφο Αλέκο Φασιανό να φιλοτεχνήσει το σήμα και να δώσει στο συγκρότημα το όνομα "Αιγίς" που δηλώνει την ιδιαίτερη φροντίδα, την ασφάλεια, τη θαλπωρή.

Aigis Suites Πάσχα Κέα

Η ανέμελη κομψότητα του "Aigis Suites" γίνεται πράξη στις εννιά μοναδικές σουίτες με το bohemian chic ύφος και την απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο, ενώ τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα στο Sunset bar resto έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο νησί της Τζιας καθώς τα dj set και οι παραδοσιακοί ήχοι του βιολιού μπερδεύονται με το ethnic στοιχείο των κρουστών κάνοντας τις νύχτες στο "Aigis" να μοιάζουν με κινηματογραφική εμπειρία. Από τις γεύσεις του του brunch και τις περιποιήσεις ευεξίας ως τα θεματικά events που εμπνέονται από την κάθε εποχή, στο "Aigis Suites" η έννοια της φιλοξενίας και της πολυτέλειας πάντα συμβαδίζει με τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών. 

Aigis Suites Πάσχα Κέα

Έτσι και φέτος το Πάσχα, στο "Aigis Suites" όλα τα έθιμα αναβιώνουν με πρωταγωνιστή εμάς. Ζωγραφίζουμε αβγά, ψήνουμε τσουρέκια και συμμετέχουμε σε όλο τον εορτασμό που γίνεται στο μικρό Εξωκλήσι στο γραφικό Βουρκάρι. Ο στολισμός του επιταφίου, η περιφορά του στο γραφικό ψαροχώρι, οι συγκινητικοί ψαλμοί με τα εντυπωσιακά βεγγαλικά και το πασχαλινό γλέντι με φινάλε το κάψιμο του Ιούδα στο κόλπο του Βουρκαριού είναι στιγμές που μας μένουν αξέχαστες.

Aigis Suites Πάσχα Κέα

Η μαγευτική θέα του Αιγαίου από όλα τα σημεία του πετρόχτιστου ξενοδοχείου, η πασχαλινή ατμόσφαιρα,η μουσική, η διάθεση του προσωπικού δημιουργούν το ιδανικό κλίμα για τις πασχαλινές διακοπές σε ένα νησί που την άνοιξη ξεδιπλώνει μια από τις ομορφότερες όψεις του και η οικογένεια του "Aigis Suites" θα μας δώσει τα καλύτερα tips για να οργανώσουμε ιδιαίτερες περιηγήσεις στη φύση, την τέχνη και την ιστορία του.

Aigis Suites Πάσχα Κέα

Κάθε μέρα στο "Aigis" το φετινό Πάσχα έχει το δικό της τελετουργικό, όπως παλιά. Τη Μεγάλη Πέμπτη βάφουμε και ζωγραφίζουμε πασχαλινά αβγά και ζυμώνουμε τσουρέκια από το μεσημέρι, και το βράδυ στολίζουμε τον επιτάφιο στο Βουρκάρι. Τη Μεγάλη Παρασκευή ακολουθούμε την περιφορά στο Βουρκάρι από τις 6 το απόγευμα και στην Κορησσία και Ιουλίδα στις 9 μ.μ., ενώ το Μεγάλο Σάββατο η Ανάσταση γίνεται πανυγυρικά στο Βουρκάρι.  

Aigis Suites Πάσχα Κέα

Ψυχή της γιορτής τη Λαμπρή, το υπέροχο εστιατόριο του ξενοδοχείου "Aigis Sunset Bar & Resto", με ένα τέλειο πασχαλινό brunch της Κυριακής του Πάσχα που εξελίσσεται σε γλέντι με τσίπουρο και κρασί, ενώ ο οβελίας ψήνεται από όλους μαζί σαν μια οικογένεια. Η πασχαλινή γιορτή, μάλιστα, είναι ανοιχτή και στους επισκέπτες του νησιού.

Για φέτος το "Aigis Suites" έχει ετοιμάσει μια δελεαστική πασχαλινή προσφορά, για 4 ολόκληρες μέρες με πρωινό, ολοήμερο μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο, πασχαλινό γεύμα και ένα καλάθι γεμάτο πασχαλινά δώρα από € 600 το άτομο.

Βουρκάρι, Κέα, 2288021825, 6973795730, info@aigisuites.com
www.aigisuites.com, FB: AIGISUITES, IG: @aigisuites

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.