Οι βίλλες της εταιρείας "Suite Home" υποδέχονται τους πρώτους επισκέπτες στην Άνδρο

Το νησιώτικο, minimal και understated luxury design είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό της Άνδρου.

Suite Home Άνδρος

Οι βίλλες της εταιρείας "Suite Home", θυγατρική του "St.George Lycabettus" και "Paradise Andros Lifestyle Hotels" είναι διαθέσιμες για να υποδεχθούν τη νέα σεζόν και τους πρώτους επισκέπτες στην από τον Μάρτιο 2024.

Suite Home Άνδρος

Οι τέσσερις βίλλες βρίσκονται στην Χώρα της Άνδρου, μπροστά από το ιστορικό ξενοδοχείο "Paradise", με θέα στη θάλασσα αλλά και τα κατάφυτα χωριά της 'Άνδρου με ιδιωτικές πισίνες στον άνετο εξωτερικό τους χώρο. Το νησιώτικο, minimal και understated luxury design είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό της 'Ανδρου. Έτσι υπάρχουν τέσσερις θεματικές βίλλες: Villa Palaiopoli, Villa Niborio, Villa Livadi, Villa Votsalo.

Suite Home Άνδρος

Με Ανδριώτικες θεματικές ενότητες όπως ο αρχαιολογικός χώρος της Παλαιόπολης με φωτογραφίες και αγγεία που μας ταξιδεύουν πίσω στην ιστορία , το Νημποριό -το παραδοσιακό λιμανάκι της Ανδρου- με το φάρο τουρλίτη αλλά και συλλογή από βιβλία και αντικείμενα των Ανδριωτών Ανδρέα Εμπειρίκο και Καραγάτση.

Suite Home Άνδρος

Την υπογραφή του Design φέρνει η in-house αρχιτεκτονική ομάδα της "Suite Home" με επικεφαλή τη Μαρία Παπατριανταφύλλου με έμφαση στο σύγχρονο collectible design που  συνδυάζει την έμφαση στο σύγχονο design με χρηστικά αντικείμενα και έπιπλα τέχνης με τις παραδόσεις της 'Άνδρου.

Suite Home Άνδρος

Από τις βίλλες δε λείπει η smart τεχνολογία με smart lock κλειδαριές, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με ηλεκτρικές συσκευές Smeg και Nespresso, λειτουργικά εργονομικά γραφεία και γρήγορο internet σε συνέχεια της τάσης work from home.

Suite Home Άνδρος

Στους επισκέπτες θα προσφέρονται υψηλού επίπεδου υπηρεσίες hospitality και concierge, οργανωμένες βιωματικές δραστηριότητες από την www.exploreandros.gr όπως εκδρομές πεζοπορίας στα βραβευμένα μονοπάτια "Andros routes", γαστρονομικά δρώμενα με έμφαση στην τοπική κουζίνα και πολλά άλλα.

Η εταιρεία "Suite Home" δραστηριοποιείται στα serviced apartments από το 2008 και διαθέτει lifestyle διαμερίσματα με παροχή υπηρεσιών στη Μύκονο, την Άνδρο, το Παρίσι και το St. Moritz και με μελλοντικά σχέδια για την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

suitehome-villas.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.