"Miraggio Thermal Spa Resort", Χαλκιδική: Πασχαλινές διακοπές πολυτέλειας και ευεξίας

Miraggio Thermal Spa Resort Πάσχα Χαλκιδική

Μια από τις πιο παρθένες και γοητευτικές όψεις της Χαλκιδικής ξετυλίγει μόνο για τους επισκέπτες του το πολυτελές "Miraggio Thermal Spa Resort" στο Παλιούρι στην άκρη της χερσονήσου της Κασσάνδρας. 

Καθώς τα χρώματα της άνοιξης κατακλύζουν τη φύση και η προοπτική της ανανέωσης γεμίζει τον αέρα, το "Miraggio Thermal Spa Resort" προσφέρεται για την πλέον αναζωογονητική απόδραση την περίοδο του Πάσχα προσφέροντας ένα αρμονικό μείγμα πολυτέλειας, ζεστής φιλοξενίας, χαλάρωσης και ευεξίας σε πολυτελή δωμάτια και παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις spa.

Ένα καταφύγιο πολυτέλειας 

Αμφιθεατρικά χτισμένο σε μια καταπράσινη τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, το "Miraggio Thermal Spa Resort" κάνει από την αρχή αίσθηση με τις state of the art εγκαταστάσεις του, που συνδυάζουν τη σύγχρονη κομψότητα με την παραδοσιακή ελληνική αισθητική και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια της φιλοξενίας. Για τη διαμονή σας μπορείτε να διαλέξετε από ευρύχωρα δωμάτια με πανοραμική θέα στη θάλασσα μέχρι σουίτες με ιδιωτικές πισίνες εξοπλισμένες με πολυτελείς ανέσεις. 

Miraggio Thermal Spa Resort Πάσχα Χαλκιδική

Πάσχα ευεξίας στο "Myrthia Thermal Spa" 

Στην καρδιά του "Miraggio" βρίσκεται το "Myrthia Thermal Spa", ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν την ισορροπία μεταξύ σώματος, ψυχής και πνεύματος, ειδικά σχεδιασμένο για να προάγει την υγεία και την ευεξία. Αυτό το Πάσχα, βυθιστείτε σε έναν κόσμο ευδαιμονίας καθώς απολαμβάνετε τα αναζωογονητικά ιαματικά νερά, που φημίζονται για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Αφεθείτε σε μια σειρά εξατομικευμένων θεραπειών σπα, από καταπραϋντικά μασάζ έως αναζωογονητικές περιποιήσεις προσώπου από εξειδικευμένους θεραπευτές. 

Miraggio Thermal Spa Resort Πάσχα Χαλκιδική

Γαστρονομικές απολαύσεις 

Στα 5 διαφορετικά εστιατόρια του "Miraggio", ο executive chef μας και η ομάδα του επιμελούνται ένα μενού που εξυμνεί τις πλούσιες γεύσεις της Ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας σε ένα γαστρονομικό ταξίδι με φόντο το απέραντο γαλάζιο αλλά και διαφορετικούς χώρους του ξενοδοχείου. Φυσικά, Πάσχα γαρ, η γαστρονομική ομάδα έχει ετοιμάσει ειδικά μενού και παραδοσιακές λιχουδιές, καθώς και το πλούσιο κυριακάτικο πασχαλινό γεύμα συνδυάζοντας την παράδοση του ξενοδοχείου με την εποχικότητα. 

Miraggio Thermal Spa Resort Πάσχα Χαλκιδική

Δραστηριότητες για κάθε γούστο 

Πέρα από τη χαλάρωση και τη γαστρονομία, το "Miraggio" προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων για να εξασφαλίσει αξέχαστες πασχαλινές διακοπές. Από θαλάσσια σπορ και γιόγκα στην παραλία μέχρι και εκδηλώσεις φιλικές προς την οικογένεια, υπάρχει κάτι για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον. Οι υπηρεσίες concierge του "Miraggio" είναι αφοσιωμένες στη δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών, εξασφαλίζοντας ότι η διαμονή σας θα είναι προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.

Miraggio Thermal Spa Resort Πάσχα Χαλκιδική

Τα ομορφότερα της Χαλκιδικής 

Φυσικά, πέρα από τις εμπειρίες εντός του ξενοδοχείου, τα εκπληκτικά τοπία της Χαλκιδικής, από παρθένες παραλίες και κρυστάλλινα νερά μέχρι γοητευτικά χωριά και αρχαία μνημεία, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Είτε αναζητάτε την περιπέτεια είτε την ηρεμία, η προνομιακή τοποθεσία του "Miraggio" αποτελεί την ιδανική αφετηρία για εξορμήσεις.  

Βυθιστείτε στην πολυτέλεια, αφεθείτε στις θεραπευτικές δυνάμεις των ιαματικών λουτρών, απολαύστε ενα γαστρονομικό ταξίδι και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Το "Miraggio" σάς προσκαλεί να αγκαλιάσετε το πνεύμα της ανανέωσης και να απολαύσετε τις πασχαλινές σας διακοπές.

Κλείστε τις Πασχαλινές σας διακοπές με 2ήμερα & 3ήμερα πακέτα που ξεκινάνε απο τα 659€!

Κάντε πραγματικότητα τις Πασχαλινές διακοπές των ονείρων σας στο παρακάτω Link: https://bit.ly/3SjKG1i

"Miraggio Thermal Spa Resort", Παλιούρι Χαλκιδικής, miraggio.gr, 2374440000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.