"Angsana Corfu": Στο "Oribu" και στο "A Lounge" για γαστρονομικά (και όχι μόνο) events

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, προσκεκλημένους σεφ και mixologists με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, αλλά και ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες.

Angsana_Corfu

Μια από τις κορυφαίες γευστικές αποδράσεις του καλοκαιριού, το "Oribu", θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των κατοίκων της Κέρκυρας, αλλά και των επισκεπτών του νησιού, μέσα από πολύχρωμες προτάσεις σε φαγητό, ποτό και live events. Το "Oribu", που είναι το μοναδικό ασιατικό εστιατόριο που λειτουργεί στο νησί κατά τη χειμερινή περίοδο, θα λειτουργεί τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ., προσφέροντας το ασιατικό μενού, ενώ τις Κυριακές από τη 1 μ.μ. έως τις 5 μ.μ., θα προσφέρεται ένα μενού με γεύσεις της Ελλάδας και της Κέρκυρας. Μετά το κλείσιμο της κουζίνας στις 11 μ.μ., το εστιατόριο και το "A Lounge" συνεχίζουν να υποδέχονται τους επισκέπτες μέχρι τη 1 το βράδυ. 

Angsana Corfu

Επίσης, δύο φορές το μήνα, οι Κυριακές θα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες με special, γαστρονομικά – και όχι μόνο, events. Με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, οι εκδηλώσεις αυτές θα περιλαμβάνουν προσκεκλημένους σεφ και mixologists που θα ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ειδικών μενού.

Angsana Corfu

Η πρώτη Noisy Sunday της σεζόν στις 15 Οκτωβρίου έκανε τεράστια επιτυχία με την εμφάνιση του καταξιωμένου σεφ Μιχάλη Ντουνέτα. Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίστηκε στις 22 Οκτωβρίου με ιδιαίτερες παρουσιάσεις από τον Dr. Simon Karythis, Διευθυντή του Περιβαλλοντικού Ιδρύματος Ιονίου, που έριξε φως σε κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα της Κέρκυρας. Οι συμμετέχοντες εντρύφησαν στις τοπικές πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου προγράμματος "Pick an Alien", το οποίο αναδεικνύει τους κινδύνους για τα τοπικά οικοσυστήματα από ζώα και φυτά που δεν είναι ενδημικά.

Angsana Corfu

Ο Τάσος Ανδριώτης συνόδευσε τον προσκεκλημένο σεφ Αριστοτέλη Μεγουλά, που οργάνωσε ζωντανή επίδειξη μαγειρικής, χρησιμοποιώντας invasive είδη και προωθώντας βιώσιμες πρακτικές. Ο Αριστοτέλης, που γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στον Πειραιά, ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική στην καρδιά της Ιταλίας. Με γνώμονα την αγάπη του για την Κέρκυρα και το βαθύ σεβασμό για τα τοπικά προϊόντα, η δημιουργική του πλευρά λάμπει στο "Pomo d'Oro Corfu". Με δέσμευση στην εποχικότητα, την τοπικότητα και την sustainable μαγειρική, ο Αριστοτέλης δημιουργεί απόλυτα γευστικές εμπειρίες, κάνοντας κάθε στιγμή γύρω από το τραπέζι μια αξέχαστη ανάμνηση.

Οι νέες προτάσεις του "A Lounge"

Angsana Corfu

Το "A Lounge" όμως δεν είναι μόνο ένα μέρος για το Σαββατοκύριακο. Από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. προσφέρει καφέδες, smoothies, αναψυκτικά και ένα νέο "μενού ευεξίας" με μια σειρά από σνακ, σαλάτες και Buddha & Poke bowls. Αυτό το μενού είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες όσων δίνουν έμφαση στο wellness και τα μέλη του γυμναστηρίου, προωθώντας μια υγιεινή αλλά και τόσο γευστική εμπειρία φαγητού. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, το "A Lounge" μεταμορφώνεται σε ένα ατμοσφαιρικό μπαρ από τις 11 π.μ. έως τις 12:30 π.μ., με funky διάθεση.

Κάθε Παρασκευή, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες, ενώ τα Σάββατα θα υπάρχουν live bands δίνοντας τον δικό τους μουσικό στίγμα. Τις Κυριακές, προσκεκλημένοι DJs δημιουργούν μια μουσική ατμόσφαιρα με ένα mix σύγχρονων ελληνικών και διεθνών επιτυχιών. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!