Ftelia Pacha Mykonos: Open beach experience και νέο μενού με έμφαση στις θαλασσινές γεύσεις

Με νέο μενού που δίνει έμφαση στις γεύσεις της θάλασσας ξεκίνησε το καλοκαίρι στο "Ftelia Pacha Mykonos", εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την open beach εμπειρία στην παραλία της Φτελιάς.

Ftelia Pacha

Με νέο μενού που δίνει έμφαση στις γεύσεις της θάλασσας ξεκίνησε το καλοκαίρι στο "Ftelia Pacha Mykonos", εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την open beach εμπειρία στην παραλία της Φτελιάς.

Ftelia Pacha

Στα τρία επίπεδα με την 60s και 70s αισθητική θερέτρων της Μεσογείου και την boho chic ατμόσφαιρα στην άκρη της ακτής, οι επισκέπτες απολαμβάνουν κάθε ώρα της ημέρας την πανοραμική θέα προς τον κυκλαδίτικο ουρανό και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Στον χώρο του lounge με τα day beds και τις σεζλόνγκ οι επισκέπτες μπορούν να χαρούν τη μουσική των resident DJs και τα ποτά που βγαίνουν από το μπαρ, συνδυάζοντας με τις βουτιές τους στην παραλία.

Ftelia Pacha

Τις μεσημεριανές ώρες που η φωτιά ανάβει στην μεγάλη εξωτερική εστία στο χώρο του εστιατορίου, ο σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός και η ομάδα του ετοιμάζουν ψάρια και θαλασσινά από τις ελληνικές θάλασσες, για τους πελάτες που φθάνουν για το γεύμα τους στη Φτελιά ή για όσους συνεχίζουν την ημέρα τους εδώ. Δίνοντας έμφαση στην πληθωρική γεύση σε όλο το μενού, ο σεφ προτείνει επιλογές που έχουν τις ρίζες τους στην Ελλάδα και την Μεσόγειο, τις οποίες αποδίδει στο πιάτο με σύγχρονο τρόπο. Όστρακα και ωμά γεμάτα φρεσκάδα ξεχωρίζουν μαζί με τα premium προϊόντα που δίνουν δυνατές γευστικές εμπειρίες σε πιάτα, όπως το χαβιάρι, η τρούφα και το αυγοτάραχο.

Ftelia Pacha

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Για τον Μιχάλη Κούλογλου, η Σαντορίνη δεν είναι "ευκαιρία" αλλά τόπος ζωής

Συναντήσαμε τον οινοποιό της Kyanos Wines στη Vedema 2025 και μιλήσαμε για τη διεθνή επιτυχία του Orycton και το μέλλον της μικροοινοποίησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
13/10/2025

Αυτό το ανερχόμενο boutique οινοποιείο βρίσκεται σε ένα νησί που μάλλον δεν έχεις πάει

Η Ιωάννα Βαμβακούρη μας ξεναγεί στο πρώτο οινοποιείο στη Θηρασιά που άνοιξε μαζί με τους Βαγγέλη Γεροβασιλείου και Βασίλη Τσακτσαρλή και μοιράζεται μαζί μας ένα διαφορετικό οινικό όνειρο.

10 πόλεις του κόσμου που κάθε γνήσιος λάτρης της πίτσας οφείλει να επισκεφτεί

Λατρεύεις την πίτσα; Πρέπει να ταξιδέψεις σε αυτά τα μέρη (και όχι, δεν είναι όλα στην Ιταλία)

"Ο επισκέπτης δεν μένει απλώς κάπου, αλλά ζει, εργάζεται, συναναστρέφεται"- Τα νέα standards της φιλοξενίας

Με αφορμή το Hotel Experience ένα διήμερο exhibition- congress αφιερωμένο στον σχεδιασμό, την κουλτούρα και τη στρατηγική brand στη φιλοξενία, ο Βασίλης Μπαρτζώκας, ιδρυτής της Design Ambassador, μας παρουσιάζει το όραμα πίσω από τη διοργάνωση.

Αποστολή Σαντορίνη: Ο φετινός τρύγος μέσα από τα πρόσωπα, οι προκλήσεις μίας ιδιαίτερης χρονιάς και η επόμενη μέρα

Ταξιδέψαμε στη Σαντορίνη, βιώσαμε από κοντά την εμπειρία του φετινού τρύγου και συνομιλήσαμε με τα πρόσωπα των οινοποιείων τα οποία μεταφέρουν το αφήγημα από όλες τις πτυχές.

Το Hilton Chania Old Town Resort & SPA ανοίγει τις πόρτες του στην Κρήτη τo 2026

Το νέο ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες 85 δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα και ιδιωτικές πισίνες,γαστρονομικές εμπειρίες και σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις

Τα ξενοδοχεία του Λιονέλ Μέσι στη Melia Hotels International

Τι συμβαίνει όταν ο ποδοσφαιρικός θρύλος Λιονέλ Μέσι ενώνει τις δυνάμεις του με έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους στον κόσμο;