To πρώτο ξενοδοχείο "Mandarin Oriental" στην Αθήνα έρχεται στο Ελληνικό

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει την υψηλής ποιότητας φιλοξενία με θέα στον Σαρωνικό κόλπο και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Mandarin Oriental

Η εταιρεία BELT Riviera Α.Ε., η οποία έχει συσταθεί από την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ.Α.Ε., υπέγραψε συμφωνία με το Mandarin Oriental Hotel Group για τη διαχείριση του "Mandarin Oriental, Athens". Πρόκειται για το νέο ξενοδοχείο και τις πολυτελείς κατοικίες/διαμερίσματα (branded residences) που θα αναπτυχθούν στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού, με ορίζοντα έναρξης λειτουργίας το καλοκαίρι του 2027.

Σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο σχεδιασμό, η επένδυση περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων με 123 δωμάτια και σουίτες, καθώς και 17 επώνυμες πολυτελείς κατοικίες / διαμερίσματα (branded residences), με θέα στον Σαρωνικό κόλπο και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει την υψηλής ποιότητας φιλοξενία για την οποία είναι γνωστή η "Mandarin Oriental", καθώς και πολλαπλές γαστρονομικές επιλογές κι εμπειρίες αναψυχής. Επίσης, θα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους συναντήσεων και εκδηλώσεων, απέχοντας μόλις λίγα λεπτά από την κοσμοπολίτικη περιοχή της Μαρίνας του Άγιου Κοσμά. Το spa του "Mandarin Oriental, Athens" θα φέρει την υπογραφή του Ομίλου Mandarin Oriental και θα περιλαμβάνει θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς, εμπνευσμένες από την Ελλάδα. 

Ο James Riley, CEO του Mandarin Oriental Hotel Group, ανέφερε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την ΤΕΜΕΣ και τη Lamda Development σε αυτό το έργο. Είμαι βέβαιος πως χάρη σε αυτήν την τοποθεσία και τις μοναδικές μας υπηρεσίες, το "Mandarin Oriental, Athens" θα γίνει ένας κορυφαίος προορισμός πολυτελούς φιλοξενίας για τους επισκέπτες καθώς και για τους κατοίκους της Αθήνας", ενώ ο Οδυσσέας Αθανασίου, CEO της Lamda Development δήλωσε: "Το νέο, υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακό συγκρότημα θα αποτελέσει ένα μοναδικής αισθητικής τοπόσημο και ένα ακόμα διεθνές σημείο αναφοράς της εμβληματικής επένδυσης του Ελληνικού".

Το "Mandarin Oriental, Athens" θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα. Με τη συμφωνία αυτή, το παγκοσμίου φήμης brand θα αποκτήσει παρουσία και στην Αθήνα, μετά την Costa Navarino, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του Ομίλου στη δυναμική της Ελλάδας ως προορισμού υψηλών προδιαγραφών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μεσσηνία, μια χουλιγουντιανή σταρ σε 15 στοπ-καρέ

Ευλογημένη από την φύση της και κινηματογραφική, η ανατολική Μεσσηνία σε καλεί από την Κορώνη ως την Κυπαρισσία για διακοπές... ή για το επόμενο φιλμ του Νόλαν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
08/07/2025

Γιατί το The Old Markets στη Σύμη είναι ένα ξενοδοχείο-προορισμός

Όλοι οι λόγοι που καθιστούν ξεχωριστό το boutique hotel σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας.

Τop εμπειρίες στα νησιά του Αργοσαρωνικού

Ο Αργοσαρωνικός προσφέρει μια πανδαισία καλοκαιρινών στιγμών. Αρκεί να αφεθείτε στην top εμπειρία κάθε νησιού για να τη ζήσετε όπως της αξίζει.

Σε αυτό το ξενοδοχείο της Μήλου ξεχνιόμαστε ευχαρίστως κοιτάζοντας τη γραμμή του ορίζοντα

Ανακαλώντας στιγμιότυπα, ή μάλλον αισθήσεις που βιώσαμε στο ολοκαίνουργο ξενοδοχείο "Golden Milos Beach House by Domotel", στο πρώτο Κυκλαδίτικο weekend του καλοκαιριού.

Στον Κάλαμο και τον Καστό, τα 'μυστικά' του Ιονίου

Στη λιγότερο δημοφιλή μεριά του πελάγους, Κάλαμος και Καστός μοιάζουν να ξεπήδησαν από κάποιο παράλληλο -σίγουρα πιο παρθένο και ανέμελο- σύμπαν του ελληνικού καλοκαιριού. Και αξίζουν της απόλυτης προσοχής σου.

Λούβρο: Απ’ το Βυζάντιο στον Louboutin μέσω μιας μοναδικής έκθεσης

Πλέκοντας περίτεχνα πρωτοπορία και ιστορία, η έκθεση "Louvre Couture: Statement Κομμάτια" στο Παρίσι βάζει στόχο να αποδείξει ότι η σύγχρονη μόδα δεν εξελίσσεται στο κενό.

Στο καταφύγιο του Μονέ: Μια μέρα στο Giverny

Στο Giverny, στο σπίτι του Μονέ και μόλις μια ώρα μακριά από το Παρίσι, δεν κοιτάς απλώς το μαγευτικό κήπο με τα νούφαρα και την ιαπωνική γέφυρα με τις γλυσίνες. Κοιτάς μέσα από τα μάτια του μεγάλου Ιμπρεσιονιστή. Και για μια στιγμή, βλέπεις όπως εκείνος.