Επιστροφή στη φύση με εξορμήσεις από το MarBella Elix

Tο 5* MarBella Elix ανοίγει τις πόρτες του για τη θερινή σεζόν προσφέροντας εμπειρίες και δραστηριότητες με έμφαση στο φυσικό περιβάλλον και την ευεξία των φιλοξενούμενων.

Marbella Elix

Στις 28 Απριλίου το 5* MarBella Elix ανοίγει τις πόρτες του προσφέροντας εμπειρίες και δραστηριότητες με έμφαση στο φυσικό περιβάλλον και την ευεξία των φιλοξενούμενων.

Marbella Elix

Το MarBella Elix, αποτελεί μέρος της MarBella Collection και είναι το ιδανικό κατάλυμα για ψηφιακό detox και μια βάση για να απολαύσει κάποιος τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, με την εκπληκτική παραλία Καραβοστάσι να απλώνεται από κάτω, αγκαλιάζει το φυσικό του περιβάλλον και βρίσκεται διακριτικά στην κορυφή ενός πευκόφυτου λόφου με πανοραμική θέα στα νησιά Παξοί, Αντίπαξοι και Κέρκυρα. Μια περιοχή με πλούσια ιστορία και ξεχωριστή πολιτιστική σημασία που προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία στους επισκέπτες να βγουν στην ύπαιθρο, ν’ αφήσουν στην άκρη μικρές και μεγάλες οθόνες και να ξεκινήσουν μια μεγάλη ποικιλία από υπαίθριες δραστηριότητες και περιπέτειες, που επιμελήθηκε προσεκτικά η ομάδα Exclusive Services του MarBella Collection

Marbella

Η προνομιακή τοποθεσία του MarBella Elix προσφέρει πρόσβαση σε τοπία σπάνιας φυσικής ομορφιάς, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν εξερευνώντας τις γύρω περιοχές και την άγρια φύση. Για να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα της γύρω περιοχής, το ξενοδοχείο προσφέρει μια διαδρομή power walk μήκους τριών χιλιομέτρων ως την παραλία, ο οποίος οδηγεί τους επισκέπτες μέσα από τα καταπληκτικά τοπία της Πέρδικας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μια σειρά από πεζοπορικές εκδρομές με ξεναγό - ο Άγιος Αθανάσιος θεωρείται ένα από τα πιο θαυματουργά μοναστήρια της περιοχής της Θεσπρωτίας και οι επισκέπτες μπορούν να το εξερευνήσουν σε μια εκδρομή που ξεκινά από την παραλία του ξενοδοχείου και κινείται μέσα από τα δάση των αγριελιών και χαρουπιών.

Marbella Hiking

Μια άλλη περιπέτεια πεζοπορίας οδηγεί τους επισκέπτες στην οροσειρά της Ηπείρου, ακολουθώντας τα τραχιά μονοπάτια των εμπόρων και των τεχνιτών του 16ου αιώνα, μονοπάτια 500 ετών μέσα από βαθιές κοιλάδες, απότομους βράχους και παρθένα δάση, που είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσουν τον καθένα. Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να κινηθούν στο φαράγγι του Βίκου - με μήκος 15 χιλιομέτρων και κάθετα βράχια που υψώνονται σε ύψος 1 χιλιομέτρου.

Marbella Kayak

Η τοποθεσία του MarBella Elix στη δυτική ακτή της ηπειρωτικής Ελλάδας, καθώς και τα ήρεμα νερά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνουν πιο εύκολη την προσέγγιση και εξερεύνηση της εντυπωσιακής ακτογραμμής -ακόμα και των πλέον δυσπρόσιτων παραλιών της. Μπορείτε να νοικιάσετε θαλάσσια καγιάκ από το κέντρο θαλάσσιων σπορ του ξενοδοχείου, ενώ οι εκδρομές θαλάσσιου καγιάκ πραγματοποιούνται από τους συνεργαζόμενους με το ξενοδοχείο ειδικούς της Explore the Outside. Παράλληλα σε συνεργασία με το ξενοδοχείο, το κέντρο θαλασσίων σπορ της Explore the Outside το οποίο είναι διαπιστευμένο από το British Water Ski and Wakeboard Association- προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ με δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, κολύμβηση με αναπνευστήρα και θαλάσσιο ποδήλατο. Οι επισκέπτες μπορούν να γίνουν εξερευνητές του βουνού, ενώ διασχίζουν την κορυφογραμμή της ηπειρωτικής Ελλάδας σε αρχαίους εμπορικούς δρόμους μέσα από τη επιβλητική οροσειρά της Ηπείρου και το θεαματικό Εθνικό Πάρκο Ζαγοροχωρίων - γνωστό ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά οικοσυστήματα της Ευρώπης.

Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα να κινηθούν κατά μήκος της δυτικής ακτογραμμής με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, τα Σύβοτα, την Κέρκυρα και τους Παξούς. Αυτή η διαδρομή οδηγεί τους επισκέπτες μέσα από απομακρυσμένα χωριά και εντυπωσιακά τοπία -από την ακτογραμμή στα βουνά και πίσω στην ακτογραμμή. Πρόκειται για μια απαιτητική διαδρομή με μερικές δύσκολες αναβάσεις, αλλά αξίζει τον κόπο για τη θέα που κόβει την ανάσα και την ευκαιρία να κάνετε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Cycling

Διαπιστευμένο από την εξειδικευμένη εταιρεία NATOYΡ η οποία προάγει τον ποδηλατικό τουρισμό, το MarBella Elix αποτελεί ένα must προορισμό για ποδηλάτες όλων των δυνατοτήτων. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τα δικά τους ταξίδια ανακάλυψης στη μαγευτική ύπαιθρο γύρω από το ξενοδοχείο, ή να απολαύσουν τις δύο διαδρομές που σχεδιάστηκαν προσεκτικά από την ομάδα Exclusive Services του MarBella Elix, με διαδρομές εντός αλλά και εκτός δρόμου. Αν οι επισκέπτες αναζητούν μια ποδηλατική εμπειρία με συνοδεία οδηγού, μπορούν να ενταχθούν σε μια ομάδα και να ποδηλατήσουν από το ξενοδοχείο προς τον Άγιο Αθανάσιο σε ένα μικρό πεζοπορικό μονοπάτι, δίπλα σε γραφικά ποτάμια, και να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο μέσα από τα χωράφια της Πέρδικας.

Στις εγκαταστάσεις διατίθενται ποδήλατα προς ενοικίαση, καθώς και ασφαλής χώρος στάθμευσης και αποθήκευσης ποδηλάτων. Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ ανά άτομο και οι εκδρομές διαρκούν μιάμιση ώρα.

Marbella

Ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO που βρίσκεται δυόμισι ώρες από το MarBella Elix, τα Μετέωρα, είναι ένας μοναδικός και αξέχαστος προορισμός. Τα μοναστήρια των Μετεώρων, που χτίστηκαν κατά τη βυζαντινή εποχή, βρίσκονται πάνω σε πυλώνες από ψαμμίτη που σχηματίστηκαν πριν από περίπου 60 εκατομμύρια χρόνια -η απόκοσμη όψη τους και η συναρπαστική ιστορία τους τα κάνουν μια εξόρμηση που δεν πρέπει να χάσετε.

Οι επισκέπτες του MarBella Elix μπορούν επίσης να απολαύσουν το Μέτσοβο και μια γευσιγνωσία κρασιού στο οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ. Το Μέτσοβο είναι ένα από τα πιο διάσημα παραδοσιακά χωριά στην Ελλάδα λόγω των πολύχρωμων χειροποίητων υφαντών του, που αποτελούν βασική πτυχή της ιστορίας του αλλά και του βλάχικου πληθυσμού του. Σε μικρή απόσταση από το Μέτσοβο βρίσκεται το Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ - ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, το οποίο καλλιεργεί από το 1959 τους ορεινούς αμπελώνες στο Μέτσοβο με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες μπορούν να συνδέσουν μια ξενάγηση στο οινοποιείο με την ημερήσια εκδρομή τους και να απολαύσουν μια γευσιγνωσία των κρασιών του κτήματος πριν επιστρέψουν στο MarBella Elix.

Marbella

Τέλος, η ολοήμερη κρουαζιέρα κρουαζιέρα στους Παξούς-Αντίπαξους και τις Γαλάζιες Σπηλιές προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κολυμπήσουν στα γαλαζοπράσινα νερά των Αντίπαξων, να επισκεφθούν τις διάσημες Γαλάζιες Σπηλιές και να εξερευνήσουν το γραφικό νησί των Παξών.

www.marbella.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.