5 νέες πολυτελείς αφίξεις για τη Μύκονο το καλοκαίρι του 2021

Σημαντικές επενδύσεις που μπορεί να… φρέναραν για λίγο, είναι πλέον έτοιμες να κόψουν το νήμα και να λειτουργήσουν το φετινό καλοκαίρι.

5 νέες πολυτελείς αφίξεις για τη Μύκονο το καλοκαίρι του 2021

Η φετινή περίοδος, αποτελεί μία δύσκολη και ταυτόχρονα πολύ ιδιαίτερη στιγμή για όλους, με την πανδημία να έχει καταφέρει να διεισδύσει και να επηρεάζει κάθε δραστηριότητα. Μέχρι τώρα η κατάσταση αυτή μπορεί να επέβαλλε απόλυτο φρένο στον τουρισμό, με τη μέση μείωση στην τουριστική κίνηση κατά το 2020, να έφτασε το 76%, ωστόσο οι ελπίδες όλων στηρίζονται στην έστω μερική ανάκαμψη του 2021. Σε αυτό το πλαίσιο, παρατηρούμε σημαντικές επενδύσεις που μπορεί να… φρέναραν για λίγο, να είναι πλέον έτοιμες να κόψουν το νήμα και να λειτουργήσουν το φετινό καλοκαίρι.

Παράλληλα, τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς, γίνεται προσπάθεια ώστε να θεσπιστεί το πλαίσιο, που θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τόσο με την εισαγωγή του πιστοποιητικού εμβολιασμού, όσο και με άλλα μέτρα, η κίνηση των τουριστών να γίνεται απρόσκοπτα και με ασφάλεια για όλους. Σε κάθε περίπτωση η δημιουργία ασφαλών τρόπων κίνησης από τη μία χώρα στην άλλη, θα λειτουργήσει πολύ θετικά για την τελική έκβαση της τουριστικής περιόδου.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, θα δούμε πέντε νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στη Μύκονο, οι οποίες πρόκειται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες ή μήνες, να ξεκινήσουν την λειτουργία τους, ευελπιστώντας ότι μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία, θα καταφέρουν να αναδείξουν τη μοναδικότητα τους, και τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα. Σημειώνουμε ότι τα τρία πρώτα ξενοδοχεία, Mykonos Earth Suites, Mykonos Euphoria και Habitat Mykonos All Suite Hotel τα διαχειρίζεται ο όμιλος HotelBrain, με περιφερειακή παρουσία στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Mykonos Earth Suites

5 νέες πολυτελείς αφίξεις για τη Μύκονο το καλοκαίρι του 2021 - εικόνα 1

Βρίσκεται στην παραλία Μεγάλη Άμμος, πολύ κοντά στη Χώρα της Μυκόνου, και αποτελείται από 12 πολυτελείς σουίτες με την καθεμία να διαθέτει ιδιωτική εξωτερική πισίνα. Το μοντέρνας αρχιτεκτονικής και αισθητικής Mykonos Earth θα λειτουργεί ως adults only ξενοδοχείο, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μοναδική θέα στο Αιγαίο.

Mykonos Euphoria

5 νέες πολυτελείς αφίξεις για τη Μύκονο το καλοκαίρι του 2021 - εικόνα 2

Διαθέτει 31 δωμάτια και σουίτες, τα οποία αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά, συνδυάζουν την κυκλαδίτικη γοητεία με την πολυτελή ατμόσφαιρα με στόχο, όπως λέει και το όνομα του, να δημιουργήσουν αίσθημα ευφορίας στον επισκέπτη. Το Mykonos Euphoria, βρίσκεται στο Καλό Λιβάδι, έχει πολύ όμορφη θέα, και κομψή σύγχρονη αισθητική και design.

Habitat Mykonos All Suite Hotel

5 νέες πολυτελείς αφίξεις για τη Μύκονο το καλοκαίρι του 2021 - εικόνα 3

Μία άφιξη 5 αστέρων για το νησί της Μυκόνου, είναι αυτή του Habitat Mykonos, το οποίο είναι φτιαγμένο με παραδοσιακό μυκονιάτικο και boho στυλ και βρίσκεται στον οικισμό του Αγίου Στεφάνου, με θέα στη Δήλο. Θα διαθέτει σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι, fine dining εστιατόριο, μπαρ, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και κατάστημα με ξεχωριστά επιλεγμένα προϊόντα από όλο τον κόσμο. Χειροποίητα έπιπλα, μυκονιάτικη διακόσμηση, σε τέλεια ισορροπία με το σημείο, που δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα της απομόνωσης, ενώ ταυτόχρονα μπορεί κάποιος να επισκεφτεί εύκολα γνωστές παραλίες του νησιού.

Destino Pacha Mykonos

5 νέες πολυτελείς αφίξεις για τη Μύκονο το καλοκαίρι του 2021 - εικόνα 4
© Ανδρέας Μπέκας

Παρουσία στη Μύκονο, αποκτά ο ισπανικός ξενοδοχειακός όμιλος Pacha, με το Destino Pacha Mykonos, το οποίο θα διαθέτει 34 δωμάτια, με έξι ευρύχωρες σουίτες, ενώ συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές. Τα κομψά δάπεδα και το λευκό που επικρατεί στο χώρο συμπληρώνονται από φυσικό ξύλο, πέτρα και λινά υφάσματα. Η πισίνα, το εστιατόριο, το lounge και το μπαρ βρίσκονται στην καρδιά της εμπειρίας του ξενοδοχείου της Μυκόνου. Οι επισκέπτες θα ζήσουν την exclusive εμπειρία Pacha της Ίμπιζα, που έχει ταυτιστεί με την διασκέδαση, την πολυτέλεια και την ποιότητα. Πολλοί θα είναι οι καλλιτέχνες, performers και παγκοσμίου φήμης DJs που θα συντελέσουν σε αυτή την εμπειρία.

Το all-day εστιατόριο με τις μεσογειακές γεύσεις θα εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, δίνοντας έμφαση στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Για την ευεξία των καλεσμένων, το Destino Pacha θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας και γιόγκα. Μετά την επιτυχία των pop ups σε Λονδίνο και Σαρδηνία, η συναρπαστική και μοναδική στο είδος της cabaret dining εμπειρία φτάνει στη Χώρα της Μυκόνου με το Lio Mykonos. Οι επισκέπτες, θα εντυπωσιαστούν από τις ξεχωριστές εμφανίσεις που συνδυάζουν burlesque και ακροβατικά, και τις γαστρονομικές εμπειρίες που διεγείρουν τις αισθήσεις.

The View, Aria Mykonos Suites

5 νέες πολυτελείς αφίξεις για τη Μύκονο το καλοκαίρι του 2021 - εικόνα 5

Μία ακόμη νέα πρόταση φιλοξενίας για το νησί της Μυκόνου, είναι το The View των Aria Hotels το οποίο συνδυάζει την εξαιρετική αισθητική με την μοναδική, ατμόσφαιρα του κυκλαδίτικου νησιού. Αποτελείται από 4 αυτόνομες σουίτες, που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, πολύ κοντά στην Χώρα της Μυκόνου και συνδυάζουν τη λιτή τοπική αρχιτεκτονική με στοιχεία boho διακόσμησης, προσφέροντας εκπληκτική θέα. Πλήρως εξοπλισμένες, μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τέσσερα άτομα, ενώ οι επισκέπτες, μπορούν να κάνουν χρήση υπηρεσιών και εγκαταστάσεων του γειτονικού Grace Mykonos, το οποίο επίσης διαχειρίζεται η Aria Hotels.

Από τον Δημήτρη Σταθόπουλο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.