Όμιλος Pacha: Ποιοτική φιλοξενία, burlesque και fine dining 19/02/2021

Με αφετηρία την Ισπανία, ο όμιλος Pacha, φτάνει στη Μύκονο, όπου στις αρχές Ιουνίου, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, το Destino Pacha Mykonos και το Lio Mykonos φέρνοντας στο νησί και τα παγκοσμίου φήμης cabaret-style εστιατόρια Lío στο νησί.

banner

Το Destino Pacha Mykonos, διαθέτει 34 δωμάτια, με έξι ευρύχωρες σουίτες και συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές, χαρακτηριστικές του ομίλου. Τα κομψά δάπεδα και το λευκό που επικρατεί στο χώρο συμπληρώνονται από φυσικό ξύλο, πέτρα και λινά υφάσματα.

banner

Η exclusive εμπειρία

Η πισίνα, το εστιατόριο, το lounge και το μπαρ βρίσκονται στην καρδιά της εμπειρίας του ξενοδοχείου της Μυκόνου. Οι επισκέπτες θα ζήσουν την exclusive εμπειρία Pacha της Ίμπιζα, που έχει ταυτιστεί με την διασκέδαση, την πολυτέλεια και την ποιότητα. Πολλοί θα είναι οι καλλιτέχνες, performers και παγκοσμίου φήμης DJs που θα συντελέσουν σε αυτή την εμπειρία. Το all-day εστιατόριο με τις μεσογειακές γεύσεις θα εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, δίνοντας έμφαση στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Για την ευεξία των καλεσμένων, το Destino Pacha θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας και γιόγκα.

Παράλληλα με το Destino, ο όμιλος εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι και το Lio Mykonos. Μετά την επιτυχία των pop ups σε Λονδίνο και Σαρδηνία, η συναρπαστική και μοναδική στο είδος της cabaret dining εμπειρία φτάνει στη Χώρα της Μυκόνου. Οι επισκέπτες, θα εντυπωσιαστούν από τις ξεχωριστές εμφανίσεις που συνδυάζουν burlesque και ακροβατικά, και τις γαστρονομικές εμπειρίες που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Ο Nick McCabe, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Pacha Group δηλώνει: «Το Destino Pacha Mykonos είναι το πρώτο μας ξενοδοχείο εκτός Ισπανίας και η λειτουργία του σηματοδοτεί την αρχή της διεθνούς επέκτασης του ομίλου. H ενέργεια του όμορφου ελληνικού νησιού ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της γενέτειράς μας, και το άνοιγμα του Destino παράλληλα με αυτό του Lío, αποτελούν το σωστό ξεκίνημα για τη διεθνή μας επέκταση».

Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από €260 ανά διανυκτέρευση.

Από τον Δημήτρη Σταθόπουλο

© Ανδρέας Μπέκας