Το πρώτο ΜGallery Hotel της Ελλάδας έρχεται τον Σεπτέμβριο

Το Athens Capital Hotel στο Σύνταγμα, με την υπογραφή της Λάμψα ΑΕ και της Accor, προμηνύεται ένα αριστοκρατικό σημείο συνάντησης όπου η τέχνη πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύγχρονη γαστρονομία και τη high-end εμπειρία διαμονής.

Το πρώτο ΜGallery Hotel της Ελλάδας έρχεται τον Σεπτέμβριο

Για την 1η Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Athens Capital Hotel – MGallery, που με την υπογραφή της Λαμψα ΑΕ και της Accor, θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο της χώρας με την σφραγίδα των MGallery Hotels. Με περισσότερες από 100 boutique μονάδες σε όλο τον κόσμο και ναυαρχίδες της σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Άμστερνταμ, το Ρίο ντε Τζανέιρο και η Μελβούρνη, το brand των MGallery Hotels σηματοδοτεί μονάδες φιλοξενίας εμπνευσμένες από τον εκάστοτε προορισμό και εμπλουτισμένες με μοναδικές εμπειρίες διαμονής. Από bespoke design και mixology sessions, μέχρι ευεξία αφιερωμένη αποκλειστικά στο γυναικείο φύλο, η εμπειρία MGallery είναι κομμάτι της ομπρέλας φιλοξενίας της Accor, ηγέτιδας δύναμης στην φιλοξενία παγκοσμίως, με περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς.

Το πρώτο ΜGallery Hotel της Ελλάδας έρχεται τον Σεπτέμβριο - εικόνα 1
Το πρώτο ΜGallery Hotel της Ελλάδας έρχεται τον Σεπτέμβριο - εικόνα 2

Το Athens Capital Hotel – Mgallery, σημαντική επένδυση ύψους €25.000.000 της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε (Μεγάλη Βρεταννία και King George στην Αθήνα, Sheraton στη Ρόδο, Hyatt Regency και Mercure Excelsior στο Βελιγράδι), έρχεται να συστήσει ένα αριστοκρατικό και πολιτιστικό σημείο συνάντησης όπου η τέχνη πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύγχρονη γαστρονομία και τη high-end εμπειρία διαμονής. Το ξενοδοχείο διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακή Προεδρική Σουίτα, ενώ κάθε δωμάτιο αναδεικνύεται σε έναν ολόκληρο κόσμο ξεχωριστής αισθητικής με διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά.

Οι δυνατές γεύσεις και η ζεστή, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση θα χαρακτηρίζουν τα εστιατόρια και τα μπαρ του ξενοδοχείου, με το MFlavours, το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου να ταξιδεύει τους φιλοξενουμένους στη γαστρονομία της Μεσογείου, ενώ το Galerie Café στο ισόγειο να αποτελεί συνάντησης για Αθηναίους, Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες, στην καρδιά της πόλης. Παράλληλα, το Mappemonde Rooftop Pool Bar με την πανοραμική θέα στην Αθήνα θα αποκαλύπτει κάθε έκφανση της πρωτεύουσας από το πρωί έως το βράδυ, με την εγκατάσταση του εντυπωσιακότερου μέρους του Mappemonde, έργου Τέχνης του Γιώργου Λάππα που δημιουργήθηκε το 1988, να πρωταγωνιστεί. Το επιβλητικό έργο αποτελείται από 3.000 κομμάτια, τα οποία διατρέχουν τους χώρους του ξενοδοχείου.

Το πρώτο ΜGallery Hotel της Ελλάδας έρχεται τον Σεπτέμβριο - εικόνα 3

«Αναμένουμε με χαρά το άνοιγμα του Athens Capital Hotel, του πρώτου ξενοδοχείου της MGallery Collection στην Ελλάδα», σημείωσε σχετικά ο κύριος Jean-Charles Delgado, COO της Accor Νότιας Ευρώπης, προσθέτοντας ότι «το Athens Capital Hotel θα αποτελέσει συνώνυμο της πόλης, το σημείο όπου κανείς μπορεί να βιώσει τον αληθινό χαρακτήρα της Αθήνας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τη δημιουργία της εν λόγω μονάδας ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, με την οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Αυτή η σημαντική συνεργασία αντικατοπτρίζεται στην ατμόσφαιρα και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, η έναρξη λειτουργίας του οποίου, την 1η Σεπτεμβρίου, θεωρούμε ότι θα εισάγει τη νέα εποχή της αθηναϊκής φιλοξενίας».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Τα Candlelight Concerts φτάνουν στο Domotel Xenia Volos

Η ξεχωριστή σύμπραξη μουσικής και αισθητικής δημιουργεί ένα σκηνικό που έχει ήδη γοητεύσει το κοινό σε πόλεις σε όλο τον κόσμο και σύντομα και τον Βόλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/09/2025

Από το 2026, Ελλάδα και Ινδία θα είναι... ένα αεροπλάνο δρόμος!

Η IndiGo ανακοινώνει την πρώτη απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ινδίας και Ελλάδας, με την Αθήνα να εξυπηρετείται από το πρώτο A321XLR της Ινδίας από τον Ιανουάριο 2026.

Ένα event στο Κιλκίς συνδυάζει τέχνη, φύση και γεύσεις

Η φάρμα Ραγιάν, η Αφροδίτη και η Ραμίνα προσκαλούν το κοινό σε ένα μοναδικό event που συνδυάζει ξενάγηση στη φάρμα, τέχνη και γαστρονομία.

Το… μπαλκόνι σύγχρονης φιλοξενίας που έλειπε από τη Μακρινίτσα

Το Balcon Makrinitsa είναι ένας καινούργιος, μοντέρνος, με πανοραμική θέα ξενώνας σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου.

16η "Μεγάρων Γη": Γιορτή της τοπικής παραγωγής και της αγροτικής παράδοσης

Τι κάνει τη Μεγαρίτικη γη τόσο ξεχωριστή και πλούσια σε γεύσεις; Το ανακαλύπτουμε μέσα από βιωματικά εργαστήρια, συναυλίες και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Στη Ρωμαϊκή Αγορά τιμάμε μια άγνωστη πτυχή της σύμπλευσης τουρισμού και πολιτισμού στην Ελλάδα"

Μιλήσαμε με την Υπουργό Τουρισμού ενόψει της εκδήλωσης Μνήμη και Φως στη Ρωμαϊκή Αγορά στις 16 Σεπτεμβρίου με αφορμή τα 70 χρόνια ίδρυσης του Φεστιβάλ Αθηνών από τον ΕΟΤ.

The Attican Villa & Estate στην Ανάβυσσο: Η νέα προσθήκη στα καταλύματα της Aria Hotels

Μία βίλα με μεσογειακή γοητεία και διακριτική πολυτέλεια προστίθεται στις προτάσεις φιλοξενίας της Aria Hotels.