Κάναμε διακοπές στο Μεταξουργείο!

Μια διαφορετική ιδέα για γιορτινή απόδραση στην πόλη με επίκεντρο το προσιτά πολυτελές «Wyndham Grand Athens».

Κάναμε διακοπές στο Μεταξουργείο!

Μια διαφορετική ιδέα για γιορτινή απόδραση στην πόλη με επίκεντρο το προσιτά πολυτελές «Wyndham Grand Athens».

Κάναμε διακοπές στο Μεταξουργείο! - εικόνα 1

Η διαδρομή με το μετρό ως το Μεταξουργείο είναι το μοναδικό ταξίδι που έχεις να κάνεις για να απολαύσεις αυτή τη μικρή εκδρομή μες στην πόλη. Βγαίνοντας από την έξοδο της πλατείας Καραϊσκάκη το πολυόροφο κτίριο του «Wyndham Grand Athens» κάνει αίσθηση.

Περάσαμε εκεί μια βραδιά και επιβεβαιώσαμε οτι το ξενοδοχείο του αμερικανικού κολοσσού Wyndham Hotel Group που άνοιξε ακριβώς πριν έναν χρόνο ανταποκρίνεται με επιτυχία στο μότο της προσιτής πολυτελείας και με τιμές που ξεκινούν από € 130 το δίκλινο είναι ένα ωραίο δώρο για να προσφέρετε κάτι ιδιαίτερο στον εαυτό σας. Αυτές τις μέρες μάλιστα και ως τις αρχές Ιανουαρίου θα βρείτε ένα πολύ ιδιαίτερο πακέτο που συνδυάζει διαμονή και διασκέδαση από € 220 (δείτε αναλυτικά παρακάτω), αλλά και ιδέες για ρεβεγιόν και γιορτινά πρωινά και brunch.

Επιλέγοντας ένα από τα δωμάτια στους επάνω ορόφους με εξωτερική θέα, το πανόραμα της πόλης, ιδιαίτερα το βράδυ είναι εντυπωσιακό, με την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και το αθηναϊκό skyline να χωράει στο κάδρο ανάλογα με τον προσανατολισμό του δωματίου.

Κάναμε διακοπές στο Μεταξουργείο! - εικόνα 2

Το metropolitan ύφος της διακόσμησης στα χρώματα του γκρι και της γης και με ευχάριστες πιο ποπ χρωματικές πινελιές να προσθέτουν happy νότες σε χαλαρώνει μεταφέροντάς σε σε ένα άτοπικό global ταξιδιωτικό σκηνικό - μόνο η θέα σου θυμίζει ότι είσαι στην καρδιά της πόλης. Στα συν τα μεγάλα πολυτελή μπάνια, τα αναπαυτικά στρώματα και τα ωραία υφάσματα από Αιγυπτιακό βαμβάκι που εξασφαλίζουν έναν χαλαρωτικο ύπνο μετά τις βόλτες στο Μεταξουργείο.

Βόλτες στο Μεταξουργείο είπαμε; Γιατί όχι; Η γειτονιά δίνει αφορμές για έναν διαφορετικό urban περίπατο που πιθανόν δεν έχεις σκεφτεί να κάνεις στην Αθήνα: από την πολυσυλλεκτική οδό Παραμυθιάς με καινούργια ωραία στέκια, όπως το Beauty killed the Beast, η οποία προσφέρεται για χάζι, καφέ ή φαγητό ως τις γκαλερί, όπως τη The Breeder που αυτήν την εποχή φιλοξενεί την ατομική έκθεση σύγχρονης τέχνης της ανερχόμενης Joana Escoval και τη Δημοτική Πινακοθήκη στην πλατεία Αυδή.

Κάναμε διακοπές στο Μεταξουργείο! - εικόνα 3

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο το roof top bar & restaurant «Above», το πιο εντυπωσιακό σημείο του ξενοδοχείου σε περιμένει με διαφορετικές επιλογές ανάλογα με τη διάθεση και πανοραμική θέα στην πόλη και την πισίνα καταρράκτη. Έξυπνη ιδέα αν δεν πεινάς πολύ και θέλεις κάτι value for money τα ethnic street food που σερβίρονται στους καναπέδες του lounge bar και συνοδεύονται με αντίστοιχα κοκτέιλ εμπνευσμένα από τις κουλτούρες του κόσμου.

Κάναμε διακοπές στο Μεταξουργείο! - εικόνα 4

Ένα στρογγυλό μενού σαν παιχνίδι έρχεται να το γυρίσεις και να σταματήσεις στο σημείο της υδρογείου που επιθυμείς επιλέγοντας μπουκιές, όπως τηγανητή σφυρίδα με γουασάμπι (θα μπορούσε να «ακούγεται» παραπάνω) και μαγιονέζα τσίλι από τη Μαδαγασκάρη ή καβούρι με μαλακό κέλυφος και φύκι wakame από τις Μαλδίβες και πίνοντας κοκτέιλ, όπως Madagascar Junipear με dry gin, χειροποίητο πουρέ αχλάδι, πάπρικα, χυμό λάιμ και σιρόπι σφενδάμου ή το κοκτέιλ με έμπνευση από το Βιετνάμ που περιλαμβάνει Lagavulin malt ουίσκι, Grand Marnier Red, χυμό πορτοκάλι, lemon bitter και σιρόπι καραμέλας βουτύρου.

Κάναμε διακοπές στο Μεταξουργείο! - εικόνα 5

Το μενού συνδυάζει διεθνείς και ελληνικές γεύσεις με καλή εκτέλεση, σωστό ψήσιμο όπως το ζητήσεις και αποτελεσματικό σέρβις, αν και στα διεθνή πιάτα η επαναλαμβανόμενη γαρνιτούρα δεν αναδεικνύει τις γεύσεις πέραν του ξενοδοχειακού ύφους. Οι επιλογές κυμαίνονται από φιλέτο τόνου με σος miso και rib eye Black Angus tagliata με πατάτες και λαχανικά πάνω σε καυτή πέτρα μέχρι κοτόπουλο χωριάτικο με ντομάτα, σκόρδο και τυρί Μετσόβου που σερβίρεται με πουρέ πατάτας. Ιδανικά πληθωρικό φινάλε στο πνεύμα των ημερών η σούπα λευκής και μαύρης σοκολάτας που λιώνει μπροστά σου πάνω σε τρίμματα φουντουκιού. Οι τιμές a la carte κυμαίνονται στα € 48-50 για τρία πιάτα.

Κάναμε διακοπές στο Μεταξουργείο! - εικόνα 6

Φυσικά αν το σκέφτεσαι για Πρωτοχρονιά το σκηνικό είναι ιδανικό για ρεβεγιόν με θέα στα πυροτεχνήματα και να απολαύσετε ένα γιορτινό μενού 6 πιάτων υπό τους ήχους του dj.

Μην παραλείψεις να απολαύσεις το 15λέπτο δωρεάν μασάζ που προσφέρεται ως welcome στο spa ή να το συνδυάσεις με μια πιο ολοκληρωμένη θεραπεία όπως ένα ενυδατικό wrap με αλόη ή ένα κρητικό μασάζ με ρακί, λάδι και αιθέραια έλαια πορτοκαλιού.

Κάναμε διακοπές στο Μεταξουργείο! - εικόνα 7

Ευχάριστη έκπληξη το πρωινό που σερβίρεται σε μπουφέ στο εστιατόριο «Fos» του ισογείου στο κέντρο του εντυπωσιακού αίθριου και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία γεύσεων, μεταξύ των οποίων και μια κρητική γωνία, αλλά και νοστιμότατο σύγκλινο, αφράτη focaccia με λάδι και δεντρολίβανο, μέλι και κηρύθρα, καπνιστά ψάρια και αλοιφές. Βγαίνοντας έξω στην ηλιόλουστη γιορτινή Αθήνα και ξαναμπαίνοντας στο μετρό αισθάνεσαι ένα ευχάριστο... jet lag - αποπροσανατολισμό έχοντας ξεχάσει ότι δεν ταξιδέψες τελικά!

Το «Wyndham Grand Athens» είναι το πρώτο από μια σειρά ξενοδοχεία που σφραγίζουν την επιτυχημένη συνεργασία της Wyndham και της Zeus International, ενώ ετοιμάζονται σύντομα νέες αφίξεις αποδεικνύοντας μεταξύ άλλων και τη δυναμική της Αθήνας ως προορισμό για city break και την αναγέννηση του ενδιαφέροντος για την Αττική Ριβιέρα.

Πρωτοχρονιά στο Wyndham Grand Athens

Στο Above Roof Top Bar Restaurant η Πρωτοχρονιά γιορτάζεται με θέα στα πυροτεχνήματα και εορταστικό μενού 6 πιάτων εμπνευσμένο από το κλίμα των ημερών από το Chef Κώστα Νάνο και πάρτι με DJ & live σαξόφωνο. (New Year’s Eve Acropolis View Menu 160€/ άτομο - στην τιμή μενού περιλαμβάνεται και ένα ποτήρι σαμπάνιας Μoet).

Εναλλακτικά, στο Zeus Ballroom του Wyndham Grand Athens προσφέρεται μπουφέ με ζωντανή μουσική για διασκέδαση μέχρι το πρωϊ. (New Year’s Eve Gala Buffet 85€/άτομο. Δεν περιλαμβάνονται τα ποτά).

Στο εστιατόριο “FOS” στο αίθριο του ξενοδοχείου το 2018 ξεκινά ιδανικά με Recovery Breakfast (30€/άτομο. Δεν περιλαμβάνονται τα ποτά),ενώ για την πρώτη μέρα του χρόνου σας περιμένει ένα πλούσιο brunch μπουφέ μεταξύ 12:30 – 16:00 στο Above Roof Top Bar Restaurant με DJ και πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα και την Ακρόπολη δίπλα στην πισίνα καταρράκτη. (New Year’s Brunch 55€/άτομο. Δεν περιλαμβάνονται τα ποτά)

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν φαγητό και διαμονή υπάρχει το παρακάτω πακέτο:

New Year's Eve Dream Package από 220€ ανά ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο
Το εορταστικό πακέτο περιλαμβάνει:
· 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο Standard δωμάτιο για 2 ενήλικες
· Πλήρες αμερικάνικο πρωινό σε μπουφέ στο εστιατόριο "FOS"
· Gala δείπνο με πλούσιο μπουφέ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική για 2 ενήλικες στο Zeus Ballroom (τα ποτά δεν συμπεριλαμβάνονται).
· Late check-out στις 16:00 (βάσει διαθεσιμότητας)
· Δωρεάν εισιτήρια για 2 ενήλικες και 2 παιδιά για το “The Christmas Factory” στο Γκάζι
· Δωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών
Η προσφορά ισχύει ως τις 8 Ιανουαρίου 2018.

Για πληροφορίες & κρατήσεις καλέστε 2168009900

Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Πλ. Καραϊσκάκη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.